Burgemeester Wittelaan 40

4614GM, Bergen op Zoom

Niet in verkoop

De woning Burgemeester Wittelaan 40 in Bergen op Zoom is een tussenwoning met bouwjaar 1977. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 121 m2. De perceeloppervlakte is 172 m2.


Duurste huizen in Bergen op Zoom

Duurste huizen?


Type
Tussenwoning
Wonen
121 m2
Perceel
172 m2
Bouwjaar
1977

Woningmarkt

Woningwaarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is:
Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket.

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 355.000 en € 405.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte. We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Een huis kopen in Bergen op Zoom? Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Bergen op Zoom. We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Klik hieronder om te bekijken wat een gemiddelde woning kost in Bergen op Zoom.

woningmarkt image

Treinstation

1.44 km

Bushalte

0.2 km

Kinderopvang

0.35 km

Basisschool

0.23 km

Supermarkt

0.5 km

Bioscoop

1.85 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Bergen op Zoom Meilust Noord. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 3319 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Bergen op Zoom ligt in de gemeente Bergen op Zoom, deze gemeente heeft in totaal 67496 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2020.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 28.141 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddeld. Het aantal inbraken lag in 2019 op 41 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 45 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leven in buitenwijken en urbane gebieden

Vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Ouders van middelbare leeftijd met kinderen

Hoger opgeleid dan gemiddeld

Gebruiken eigen transport om te pendelen tussen thuis en werk

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen