Omschrijving

Verrassend ruime, uitgebouwde, twee-onder-een-kapwoning met een eigen oprit, ruime berging/bijgebouw en een zonnige achtertuin met vrij uitzicht over de landerijen. De woning is gelegen op een perceel van ca. 269 m2 aan de rand van Made en toch dichtbij de dagelijkse voorzieningen.

De woning is gebouwd omstreeks 1900, heeft een inhoud van ca. 486 m3 en een woonoppervlakte van ca. 127 m2. Het pand is opgetrokken in een traditioneel gedegen bouwconstructie, bestaand uit metselwerkspouwmuren, grotendeels houten kozijnen met dubbelglas en op de eerste verdieping houten kozijnen met enkelglas. Het geïsoleerde dak is met pannen gedekt.
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een zonnescherm.

Begane grond:
De hal is voorzien van een meterkast, een trapopgang naar de eerste verdieping en een toegang tot de woonkamer. De hal en de woonkamer zijn afgewerkt met een tegelvloer.
De L-vormige woonkamer is voorzien van een balkenplafond en een schoonmetselwerk schouw met elektrische haard. Vanuit de woonkamer een toegang tot een trapkast en de woonkeuken.
De keuken is voorzien van een vinylvloer en een lichte keukeninrichting met een afzuigkap, een losse vaatwasser en inbouwapparatuur, te weten een 5-pits gaskookplaat, een oven en een magnetron. De keuken biedt toegang tot een tussenportaal en een zijportaal.
Vanuit het tussenportaal zijn het toilet, de badkamer en 2 slaapkamers bereikbaar.
De geheel betegelde badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, een bad-/douchecombinatie, een designradiator en een raam voor natuurlijke ventilatie en daglichttoetreding.
Slaapkamer 1 is momenteel in gebruik als inloopkast/kleedruimte. Slaapkamer 2 is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van vloerbedekking, een vaste kast en kunststof kozijnen met dubbelglas.
Het zijportaal is in gebruik als bijkeuken en hier bevinden zich de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. Aansluitend aan het zijportaal een gang met een achteruitgang naar de achtertuin. Zowel het zijportaal als de gang zijn afgewerkt met een tegelvloer, schoonmetselwerkwanden en zijn beide voorzien van een lichtkoepel.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping is afgewerkt met schrootjes plafond- en wandafwerking en tapijttegels als vloerafwerking. De eerste verdieping is onderverdeeld in een slaapkamer, twee werkkamers, een bergruimte met een Velux dakraam en een bergzolder.
Werkkamer 1 is voorzien van een bergkast en een Velux dakraam.
Op de bergzolder bevindt zich de opstelplaats van de Remeha combiketel, bouwjaar 2012.

Tuin/Berging/Oprit:
De achtertuin is gelegen op het zuidoosten en biedt een prachtig uitzicht over landerijen. De tuin is voorzien een terras, een gazon met border, tuinverlichting en een ruime vrijstaande stenen berging. De berging is voorzien van een zadeldak met pannen gedekt, een bergzolder, een werkbank en elektra.
Links van de woning bevindt zich een eigen oprit.
?
Situering:
Made is een dorp gelegen in de gemeente Drimmelen. Made beschikt over diverse voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, diverse sportaccommodaties en onderwijsvoorzieningen. Made heeft een uitstekende bereikbaarheid, de A59 is op korte afstand gelegen en de A16 en de A27 zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Door de centrale ligging zijn o.a. de steden Rotterdam, Antwerpen, Utrecht en ’s-Hertogenbosch goed bereikbaar.

Algemeen:
- Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
- Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
- Afhankelijk van het bouwjaar is een koopovereenkomst welke gehanteerd wordt ten kantore van ‘Van Tetering Makelaardij’ standaard voorzien van een asbestclausule en ouderdomsclausule.
- Deze brochure bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Lees meer


Type
2-onder-1-kap
Wonen
127 m2
Perceel
221 m2
Bouwjaar
1920

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Drimmelenseweg 34, Made

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 465.000 en € 515.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Made

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Made . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Made en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

9.6 km

Bushalte

0.03 km

Kinderopvang

0.3 km

Basisschool

0.88 km

Supermarkt

0.46 km

Bioscoop

10.93 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Made Made. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 1940 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Made ligt in de gemeente Drimmelen, deze gemeente heeft in totaal 27325 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 31.938 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.woningmarkt image

Leeft in een buitengebied

Lage bevolkingsdichtheid in gebied

Woont waarschijnlijk in een vrijstaande woning

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen