Omschrijving

Wij mogen een prachtige en super-de-luxe uitgebouwde woning verkopen in de Keen! Deze woning heeft 150m2 woonoppervlakte en heeft daar bovenop nog een grote zolder! Parkeren doe je op eigen terrein of in je garage. De tuin op het zuiden is 100m2 groot. Tegen de woning is een grote glazen overkapping en achter in de tuin staat een houten berging met overkapping. De keuken, het toilet en de badkamer zijn erg luxe en voorzien van alle gemakken. Er zijn nu 3 grote slaapkamers, maar je zou nog een 4e slaapkamer op zolder kunnen maken. Zien wij jou hier binnenkort tijdens een bezichtiging?

VOORTUIN EN OPRIT

De voortuin is gelegen op het Noorden en is netjes aangelegd. De woning beschikt over een oprit van ruim 10m lang waar 2 auto’s op passen. Indien nodig kun je ook altijd nog een kleine auto kwijt op het stukje gemeente grond tussen het trottoir en de weg. En natuurlijk ook nog in de parkeervakken in de straat.

BEGANE GROND: (BETONNEN VLOER)

Via de voordeur kom je in de hal met toilet, meterkast, trapkast, garderobe nis, trapopgang en de deur naar de woonkamer. De meterkast is gemoderniseerd en bestaat uit 10 groepen, 3 aardlekschakelaars, een groep voor de laadpaal (de laadpaal zelf is ter overname) en een groep voor de omvormer. Het toilet is modern betegeld en voorzien van een zwevend toilet en fonteintje. Onder de trap is ruimte om een kapstok te hangen en zit een luik waar de verdeler van de vloerverwarming achter zit. Daarnaast heb je nog ruimte genoeg om je stofzuiger uit het zicht te zetten.

Vanuit de hal kom je in de woonkamer met open keuken die samen 54m2 groot zijn. Het zitgedeelte is aan de voorzijde over de gehele breedte van de woning. Het gehele woongedeelte beneden is voorzien van een grote tegel formaat vloer in combinatie met vloerverwarming. De muren zijn overal strak gestukadoord net als het plafond. Deze ruimte is voorzien van nieuwe led verlichting en schakelbare stopcontacten met klik-aan-klik uit systeem. Voor heb je zowel via de zijgevel als de voorgevel lichtinval via de houten kozijnen met dubbel glas. Achter is een schuifpui over de gehele breedte van de woning.

De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en is ca. 5.40m breed en 4.74m diep. Door deze breedte is er meer dan genoeg ruimte voor het keukenblok tegen de muur en het kookeiland plus een 6 of 8 persoons eettafel. Je kan hier dus met recht spreken van een woonkeuken. Het keukenblok tegen de wand bestaat uit onder en bovenkastjes en een composiet aanrechtblad met ingebouwde spoelbak met kraan. Deze zorgt voor warm, koud en kokend water. Verder is dit keukenblok uitgerust met een vaatwasser, stoomoven, koelkast en diepvries. Het kookeiland heeft aan beide zijden opbergruimte. Aan de ene kant zijn dat 4 lades van 1.20m breed en aan de andere zijde zijn dat 4 kastjes van 90cm breed en 25cm diep. In het composieten blad is een dubbel stopcontact met usb aan sluiting plus een inductie kookplaat van 90cm breed ingebouwd. De afzuigkap is in het plafond ingebouwd, deze blaast de afgezogen lucht rechtstreeks naar buiten.

Vanuit de keuken heb je toegang tot de inpandige garage die nu dienst doet als bijkeuken. Hij is ca. 2.85m breed en 5.78m lang. Aan de voorzijde hangt de garage deur met loopdeur en in de achtergevel zit een loopdeur naar de tuin. De vloer is betegeld en de wanden en plafond zijn strak gestukadoord. De garage is verwarmd door middel van een radiator. In de hoek is een keukenblokje geplaatst dat bestaat uit 3 onder en 3 bovenkastjes.

TUIN

Als je de achtertuin in loopt dan sta je meteen onder de glazen overkapping. Hij is 3m diep en ca. 8m breed. De glazen overkapping is over een breedte van ca. 5.80m uitgerust met elektrische zonnewering. Ideaal voor als het heel erg warm is. Onder de glazen overkapping is een mooie lichte tegel gebruikt die via een paadje naar het terras aan de andere kant van de tuin is doorgelegd. Het terras achter is deels overdekt. Naast deze overkapping staat een houten tuinhuis van ca. 2.70m x 2.35m.

Onder overkapping achter in de tuin is een keukenblokje met composiet blad en spoelbak met kraan gemaakt. Super handig als je hier wil BBQ-en. Tussen de 2 terrassen in is gekozen voor 2 delen gazon en plantenborders. Door de lei lindes in de tuin van de achterburen heb je geen inkijk in je tuin.

Tegen de achtergevel van de woning is een buitenkraantje gemaakt waardoor je lekker makkelijk de tuin kunt sproeien of in de zomer een zwembadje kunt vullen.

EERSTE VERDIEPING: (BETONNEN VLOER)

De eerste verdieping bestaat uit 2 grote slaapkamers en een super de luxe badkamer. De slaapkamer voor is over de hele breedte van de woning gemaakt en heeft een oppervlakte van maar liefst 18.8m2. Deze gehele verdieping is voorzien van een mooie laminaatvloer. De muren zijn deels strak gestukadoord en 1 wand is voorzien van modern behang. De slaapkamer achter is met een oppervlakte van ruim 13m2 ook zeker groot te noemen. Ook hier zijn een deel van de wanden strak gestukadoord en is 1 wand voorzien van behang. De plafonds op deze verdieping zijn allemaal voorzien van spuitwerk.

De super-de-luxe badkamer is 3m diep en 2.80m breed. Er is gekozen voor een dubbele wastafel met 2 kranen zodat je tegelijkertijd je tanden kunt poetsen. Verder vind je in deze ruimte nog een zwevend toilet met soft-close bril, een ligbad, een designradiator en een inloopdouche van meer dan 2m lang en 95cm breed. Je kan hier zowel onder de regendouche gaan staan die uit het plafond komt, als je zelf afspoelen met de handdouche. Het warm en koud water regel je door de ingebouwde thermostatische kraan. Via de ingebouwde bluetooth speakers in het plafond kan je hier luisteren naar de radio, achtergrond muziek of een podcast wanneer je dat wilt.

TWEEDE VERDIEPING: (BETONNEN VLOER)

De tweede verdieping bestaat uit een voorzolder en een hele grote slaapkamer. Op de voorzolder hangt de HR combiketel en de motor van het centrale afzuigsysteem. Verder vind je hier nog de aansluitingen voor de wasmachine en droger plus de omvormer van de zonnepanelen.

De slaapkamer is maar liefst 31m2 groot! Er is gekozen voor een laminaatvloer en deels strak gestukadoorde wanden. De andere wanden zijn voorzien van vliesbehang. Het plafond bestaat uit Agne Onestep platen die heel makkelijk te onderhouden zijn. De kamer loopt van voor tot achter en is aan de achterzijde voorzien van een schuifwand waar je heel veel spullen achter kwijt kunt. Zowel in de voorgevel als in de zijgevel zitten ramen waardoor de kamer heel erg licht is.

ZOLDER: (HOUTEN VLOER)

De zolder is te bereiken via een vlizotrap en is erg ruim! De nok is 2.50m hoog, dus je kunt er perfect lopen. Het gedeelte dat hoger is dan 1.50m is ca. 2.40m breed en 5.35m lang. Als je een vaste trap naar de zolder zou maken dan kun je dus zonder een dakkapel een hele grote (slaap) kamer maken. Hij doet nu dienst als bergzolder, maar zou dus ook nog omgebouwd kunnen worden tot slaapkamer. De vloer is afgewerkt met houten planken en de wanden zijn strak gestukadoord. Het plafond bestaat uit geïsoleerde dakplaten.


BOEGSPRIET 27 IN HET KORT:

- LUXE KEUKEN (2018)

- LUXE BADKAMER (2020)

- AANGEBOUWDE GARAGE DIE INPANDIG TE BEREIKEN IS

- GROTE OVERKAPPING TEGEN DE WONING

- HOUTEN BERGING MET OVERKAPPING IN DE TUIN

- 3 SLAAPKAMERS

- OPRIT VAN 10M LANG

- UITGEBOUWD IN 2018

- VOLLEDIG GEISOLEERD

- BINNEN EN BUITENSCHILDERWERK IN 2022 UITGEVOERD

- VLOERVERWARMING OP DE BEGANE GROND

- NIEUWE ZONNEPANELEN IN 2022 GELEGD

- 3X 25 AMPERE AANSLUITING

- ENERGIELABEL A

- NEN-MEETRAPPORT AANWEZIG

- BOUWKUNDIG RAPPORT AANWEZIG

Lees meer


Type
Tussenwoning
Wonen
150 m2
Perceel
244 m2
Bouwjaar
1998

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Boegspriet 27, Etten-Leur

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 615.000 en € 665.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Etten-Leur

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Etten-Leur . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Etten-Leur en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

1.5 km

Bushalte

0.19 km

Kinderopvang

0.15 km

Basisschool

0.45 km

Supermarkt

0.7 km

Bioscoop

2.08 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Etten-Leur De Keen. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 5691 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Etten-Leur ligt in de gemeente Etten-Leur, deze gemeente heeft in totaal 43869 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 31.938 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 5 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leven vaker in vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Lage werkloosheid

Waarschijnlijk werkzaam in communicatie of financiële sector

Leidende functie en hoger inkomen

Geeft graag geld uit aan technologie en trends

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen