Omschrijving

De woning Koestraat 52a in Geertruidenberg is een appartement met bouwjaar 1920. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 63 m2. De perceeloppervlakte is 132 m2.


Duurste huizen in Geertruidenberg

Duurste huizen?


Type
Appartement
Wonen
63 m2
Perceel
132 m2
Bouwjaar
1920

Woningmarkt

Woningwaarde

De WOZ waarde van Koestraat 52a in Geertruidenberg is door Huizenzoeker geschat op een bedrag tussen de € 190.000 en € 240.000. De exacte WOZ waarde kunt u vinden op het WOZ Waardeloket.

Naast een schatting van de WOZ Waarde is de huidige woningwaarde bepaald. De woningwaarde ligt tussen de € 205.000 en € 255.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte. We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Een huis kopen in Geertruidenberg? Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Geertruidenberg. We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Klik hieronder om te bekijken wat een gemiddelde woning kost in Geertruidenberg.

woningmarkt image

Treinstation

-

Bushalte

0.24 km

Kinderopvang

0.31 km

Basisschool

0.27 km

Supermarkt

0.35 km

Bioscoop

9.81 km

Woning bezichtigen

Wilt u deze woning bezichtigen dat kan via onze partner JAAP.NL. Klik op onderstaande knop.


Buurt

Deze woning ligt in de buurt Geertruidenberg Geertruidenberg-Kom. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 4854 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Geertruidenberg ligt in de gemeente Geertruidenberg, deze gemeente heeft in totaal 21544 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2020.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 28.141 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddeld. Het aantal inbraken lag in 2019 op 37 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 45 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leven in buitenwijken en urbane gebieden

Vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Ouders van middelbare leeftijd met kinderen

Hoger opgeleid dan gemiddeld

Gebruiken eigen transport om te pendelen tussen thuis en werk

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen