Omschrijving

Deels gerenoveerde hoekwoning met achterom, tuin en berging gelegen in een rustige wijk op ca. 157 m² grond.

De woning
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1969, heeft een inhoud van circa 331 m³ en een woonoppervlakte van circa 100 m². De hoekwoning is opgetrokken in een traditioneel gedegen bouwconstructie, bestaande uit geïsoleerde metselwerk spouwmuren, een betonnen begane grondvloer als ook betonnen verdiepingsvloeren, overal kunststof kozijnen met gedeeltelijk tripel en gedeeltelijk dubbel glas (2023) (m.u.v. één slaapkamer en de badkamer). Het geïsoleerde zadeldak is gedekt met pannen.

De woning wordt verwarmd middels airconditioning (2023). Daarnaast zijn alle binnenruimtes in 2023 gestuct.

Indeling
De hal/entree is afgewerkt met een linoleum vloer, stucwerk als wand- en plafondafwerking. De hal geeft toegang tot de woonkamer, keuken, het toilet, de trapkelderkast en de, in 2023 volledig vernieuwde, meterkast. Daarnaast is de gehele woning is voorzien van nieuwe stopcontacten.
Het toilet is afgewerkt met een tegelvloer, deels tegels, deels stucwerk als wandafwerking en stucwerk als plafondafwerking. Het toilet is voorzien van een staand closet en fonteintje.
In de hal bevindt zich tevens de trapopgang naar de eerste verdieping.

Vanuit de hal komt u in de woonkamer. De woonkamer is afgewerkt met een linoleum vloer en stucwerk als wand- en plafondafwerking. De woonkamer is voorzien van airconditioning die zowel koelt als verwarmt.

De keuken is voorzien van een enkele spoelbak, koelkast, combi-oven/magnetron, 4-pits inductiekookplaat en afzuigkap. De keuken is afgewerkt met een tegelvloer, deels stucwerk, deels tegels als wandafwerking en stucwerk als plafondafwerking. Tevens is hier de aansluiting voor wasmachine en/of droger aanwezig.
Vanuit de keuken is de achtertuin bereikbaar.

Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers en een badkamer. De overloop en één slaapkamer zijn afgewerkt met vloerbedekking en één slaapkamer met linoleum als vloerafwerking. De wanden zijn allen afgewerkt met stucwerk en het plafond is afgewerkt met zachtboard. Eén slaapkamer is voorzien van vaste kasten.
Middels een vlizotrap is de tweede verdieping bereikbaar, welke mogelijkheid biedt tot het creëren van een extra slaapkamer en/of werkkamer.

De badkamer is voorzien van tegels als vloerafwerking, deels tegels deels stucwerk als wandafwerking en stucwerk als plafondafwerking. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel.

Tuin
De tuin is gelegen op het oosten en voorzien van sierbestrating, een gazon en diverse soorten meerjarige beplanting en een berging. De tuin beschikt over een achterom.

Berging /garage
De berging/garage is opgetrokken in halfsteens metselwerk en voorzien van een plat dak. Er is een mogelijkheid tot het creëren van een dubbele garage welke bereikbaar is middels een achterom via de Graaf Willem I straat.

Bijzonderheden
Situering
In een buitenwijk, centraal gelegen in een rustige wijk van Geertruidenberg staat deze deels gerenoveerde hoekwoning op circa 157 m² grond. De woning is uitstekend te bereiken en in de directe omgeving bevinden zich alle van belang zijnde voorzieningen. De gemoedelijke markt van Geertruidenberg bevindt zich op slechts 1500 meter. Het centrum van Raamsdonksveer is (per auto) binnen slechts 5 minuten te bereiken.
Binnen 5 autominuten bereikt u de snelwegen A27 en A59.

Aanvullende informatie
- De volgende nutsvoorzieningen zijn aanwezig: water, elektriciteit en riolering;
- Op circa 1500 meter van de markt van Geertruidenberg;
- Gelegen in een rustige wijk;
- Voldoende parkeergelegenheid bij de woning en een mogelijkheid tot creëren van een eigen autogarage, bereikbaar aan de achterzijde van de woning;
- Mogelijkheid voor het creëren van een extra slaapkamer op de tweede verdieping;
- Eigen achterom.

Vraagprijs: € 289.000,- k.k.
Oplevering: In onderling overleg.

Deze informatieverstrekking geschiedt geheel vrijblijvend en onder voorbehoud van tussentijdse verkoop c.q. wijzigingen.
Voor nadere informatie en/ of een afspraak voor een bezichtiging kunt u te allen tijde contact opnemen.

Staal Makelaars
Brieltjenspolder 40
4921 PJ MADE
Tel. nr.: 0162 – 570 471
Fax. nr.: 0162 – 570 472
www.staalmakelaars.nl
info@staalmakelaars.nl

Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens kunnen geen aanspraken worden ontleend.

Lees meer


Type
Hoekwoning
Wonen
100 m2
Perceel
160 m2
Bouwjaar
1969

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Schansweg 1, Geertruidenberg

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 305.000 en € 355.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Geertruidenberg

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Geertruidenberg . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Geertruidenberg en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

-

Bushalte

0.15 km

Kinderopvang

0.59 km

Basisschool

0.85 km

Supermarkt

0.2 km

Bioscoop

10.29 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Geertruidenberg Geertruidenberg-West. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 4346 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Geertruidenberg ligt in de gemeente Geertruidenberg, deze gemeente heeft in totaal 21770 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 28.141 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 8 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Wonen in urbane gebieden

Inkomen is boven modaal

Werkloosheid is bovengemiddeld

Werken in de mijnbouw, productie, energie of retail

Wonen in twee-onder-een-kap-woningen of rijtjeshuizen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen