Omschrijving

Wow! Deze riante en karakteristieke woning is gelegen aan de Hoofdstraat 96. Je geniet hier van veel leefruimte! Tevens bestaat de woning uit drie aparte woonunits, welke ook ideaal zijn om als kantoor, salon en/of woonruimte voor gezinsleden te gebruiken. Met wel vier slaapkamers, maar liefst vijf badkamers, vier keukens, een garage, drie bergruimtes en een dakterras van goed formaat kom je hier absoluut niets te kort. Verder is de woning ideaal voor gezinnen en kun je hier met dank aan de goede staat direct intrekken!

De woning bevindt zich in het levendige centrum van Rijen. Alle wenselijke voorzieningen zoals supermarkten, gezellige restaurants, meerdere scholen en winkels liggen op loopafstand. Daarnaast is de bereikbaarheid uitstekend met het openbare vervoer (bushaltes) en uitvalswegen (N282 en N631) nabij gelegen.

Begane grond
De voordeur met overkapping is via een oprit met eigen parkeergelegenheid te betreden van waaruit je binnenkomt in een hal. Hier vind je een nette houten vloer met witte wanden. Verder biedt de hal doorgang naar een eerste verdieping en bijkeuken, welke is voorzien van een kitchenette en naar een werkkamer en wasruimte leidt. Tevens zit in de hal de ingang naar de kelder.

In de wasruimte tref je een wasmachine aansluiting en droger aansluiting aan. Ook biedt de wasruimte doorgang naar een badkamer. Deze badkamer is voorzien van een vast toilet, wastafelmeubel en glazen douchecabine. Daarnaast vind je hier witte vloer- en wandtegels.

Op de begane grond bevinden zich aan de voorzijde van de woning in totaal zes werkruimtes. Je kunt de werkruimtes ook uitstekend gebruiken als kantoorruimtes of kangoeroewonen. In geval van kangoeroewonen zijn de werkruimtes ook als woon-/slaapkamers te gebruiken.

Aan de achterzijde van de woning bevinden zich drie keukens, een slaapkamer, drie badkamers en een riante eetkamer, welke vanuit een werkkamer is te betreden. De eetkamer is ook ideaal om bijvoorbeeld als een woonkamer in te richten. Hier ben je voorzien van een skylight en verder leidt de eetkamer naar een toilet en twee keukens.

Eerste verdieping
Middels een vaste trap vanuit de begane grond is een overloop op de eerste verdieping te betreden. De overloop biedt doorgang naar drie slaapkamers, een werkkamer, separaat toilet, badkamer en woonkamer.

De woonkamer biedt veel natuurlijk daglicht inval dankzij de brede raampartijen. Je kunt hier gezellig samenkomen, loungen en dineren. Ook is de woonkamer ingericht in neutrale tinten, waardoor hier geheel jouw eigen draai aan te geven is. Verder leidt de woonkamer naar een dakterras en loopt deze naadloos door in een keuken.

In de open leefkeuken vind je witte keukenkasten met chromen handvatten en een donker keukenblad. Daarnaast is de keuken voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, inbouw oven en koel/vriescombinatie.

De badkamer is voorzien van een heerlijk ligbad, vast toilet, dubbele wastafel en glazen douchecabine. Ook tref je hier een houten plafond, witte wandtegels en een grijze tegelvloer aan.

Alle kamers zijn van zeer goed formaat. Vaak worden kamers ingericht als een slaap-, kinder- of werkkamer. Maar deze zijn ook ideaal om bijvoorbeeld als een lounge area te gebruiken! Tevens is de werkkamer voorzien van een skylight.

Buitenruimte
Het dakterras biedt veel privacy dankzij de houten schuttingen. Verder kun je hier heerlijk loungen en dineren. Ook leidt het dakterras naar een bergzolder.

Bijzonderheden
- Kindvriendelijke buurt
- Vier slaapkamers
- Volledig eigendom
- Eigen parkeergelegenheid
- Een garage
- Riant dakterras
- Vier bergruimtes
- Veel leefruimte
- Voorzieningen nabij

Lees meer


Type
Appartement
Wonen
424 m2
Perceel
355 m2
Bouwjaar
1910

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Hoofdstraat 96, Rijen

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 1.695.000 en € 1.745.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Rijen

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Rijen . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Rijen en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

1.2 km

Bushalte

0.23 km

Kinderopvang

0.2 km

Basisschool

0.28 km

Supermarkt

0.29 km

Bioscoop

5.88 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Rijen Rijen. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 4053 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Rijen ligt in de gemeente Gilze en Rijen, deze gemeente heeft in totaal 26723 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 24.967 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.woningmarkt image

Leven in buitenwijken en urbane gebieden

Vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Ouders van middelbare leeftijd met kinderen

Hoger opgeleid dan gemiddeld

Gebruiken eigen transport om te pendelen tussen thuis en werk

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen