Omschrijving

Op een rustige locatie iets van de weg af gelegen met vrij uitzicht aan de achterzijde over de landerijen, vrijstaande dijkwoning met grote garage, oprit, grote achtertuin, overkapping, bergingen en aan de overkant van de straat een dijktalud, mogelijk in gebruik als moestuin.
De woning is gebouwd in 1935 en de afgelopen decennia uitgebouwd en gemoderniseerd. De totale perceeloppervlakte is 1.239 m².

Stampersgat is een woonkern in de driehoek Oud Gastel, Dinteloord en Fijnaart nabij uitvalswegen naar Rotterdam, Bergen op Zoom en Breda. De kern is voorzien van diverse voorzieningen zoals een bakkerij, supermarkt, school, dorpshuis en sportverenigingen.

Indeling woning:

Begane grond:
Hal/entree met meterkast en toegang tot de woonkeuken. Ook via een kleine hal aan de voorzijde is de woonkeuken bereikbaar.
Woonkeuken met de inrichting verdeeld over 3 keukenmeubelen met o.a. 5 pits gasfornuis met RVS afzuigschouw, 2 combimagnetrons, koel/diepvriescombinatie en vaatwasser. Met een kleine trapafgang wordt de tuingerichte woonkamer bereikt.

Deze ruime gezellige woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en een kunststof schroten plafond. Er is een grote gemetselde schouw met open haard die zorgt voor sfeervolle en heerlijke warmte tijdens de frisse avonden. De grote raampartij aan de achterzijde geeft een prachtig uitzicht over de landerijen. Via een open trap is de bovenverdieping bereikbaar.
Via de hal is er toegang tot de badkamer. Deze geheel betegelde ruimte is voorzien van een hoekbad, een dubbele wastafel in meubel en een douchecabine.
Naast de badkamer is de fraai betegelde moderne toiletruimte gerealiseerd. Deze is voorzien van een wandcloset en een fonteintje.

Eerste verdieping:
Via de open trapopgang bereik je de overloop met daglichttoetreding. De overloop met veel bergruimte geeft toegang tot 3 slaapkamers, dakterras en een toiletruimte.
De grootste slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer en heeft veel opbergruimte in de 3 vaste kasten.
De tweede slaapkamer, ook voorzien van laminaatvloer is een heerlijke lichte kamer door de twee raampartijen.
Via een kleine trapafgang bereik je de toiletruimte met toilet en wastafeltje.
Tevens is hier de toegang tot de derde slaapkamer. Ook hier een grote raampartij met veel daglichttoetreding. De kamer is voorzien van vloerbedekking en heeft een leuke grote open bedstede. Via een deur kom je op een klein balkon waar je weer kunt genieten van het mooie uitzicht over het polderlandschap.

Aan de woning is een ruime stenen garage gebouwd met loopdeur en kanteldeur.

Achter de woning is een grote stenen schuur gerealiseerd, welke bestaat uit een wasruimte, een opbergschuur en een open houtopslagruimte.

Aan de zijkant van de woning is een heerlijk terras aangelegd waar het zeker in het voorjaar en zomer goed toeven is. De glazen schermen zorgen dat je heerlijk uit de wind kunt genieten van het buiten zijn. In deze tuin met zowel lage als hoge beplanting en enkele grote bomen is er altijd wel een plekje te vinden om uit of juist in de zon te kunnen zitten. Zelfs als het regent kun je nog fijn buiten zitten onder de sfeervolle overkapping.
Het ruime perceel biedt aan de achterzijde een fantastisch vrij uitzicht over de akkers ven het polderlandschap.

Algemeen:
- Prachtige locatie
- Rustig gelegen
- Vrij uitzicht over de landerijen
- Garage en grote schuur
- Grote achtertuin met sfeervolle overkapping

Lees meer


Type
Vrijstaande woning
Wonen
162 m2
Perceel
653 m2
Bouwjaar
1935

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Gastelsedijk West 44, Stampersgat

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 525.000 en € 575.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Stampersgat

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Stampersgat . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Stampersgat en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

8.06 km

Bushalte

0.32 km

Kinderopvang

0.31 km

Basisschool

0.71 km

Supermarkt

3.03 km

Bioscoop

8.86 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Stampersgat Stampersgat. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 945 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Stampersgat ligt in de gemeente Halderberge, deze gemeente heeft in totaal 30430 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 28.141 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 18 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leeft in een buitengebied

Lage bevolkingsdichtheid in gebied

Woont waarschijnlijk in een vrijstaande woning

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen