Omschrijving

Op een van de mooiste locaties met schitterend uitzicht in de woonwijk vijfhoeven 3 gelegen erg ruime en zeer goed onderhouden twee onder een kap woning welke legio mogelijkheden geeft onder meer door een grote uitbouw aan de achterzijde met extra kamers en een tweede badkamer


Deze woning is gelegen in het Brabantse dorp Vlijmen welke deel uit maakt van de gemeente Heusden. Vlijmen heeft nog steeds het rustieke van een dorp en heeft vrijwel alle zaken binnen handbereik zoals een zwembad, sporthallen, winkels en scholen. Vlijmen ligt onder de rook van `s-Hertogenbosch welke met alle zaken die een grote stad biedt zeer snel te bereiken is zowel met het ov, per auto of fiets. Kortom de rust van een dorp met alle benodigde zaken zowel economisch, medisch, recreatief en educatief onder handbereik. Nabij vlijmen is het recreatie gebied het engelermeer, ook de Drunense duinen zijn relatief snel te bereiken


Type woning: Traditioneel gebouwde twee onder een kap woning met grote uitbouw aan de achterzijde

Woonoppervlakte: 200 m2
Inhoud: 701m3
Perceel: 352 m2
Bouwjaar:1994


Indeling
Begane grond
Eigen oprit met carport voorzien van een lichtkoepel. Onder de carport is de voordeur naar de hal van het organieke woonhuis en een deur naar de (tweede) hal van de woning. Beginnend bij de voordeur: hier treft men een hal waar rechts de trapopgang naar de eerste verdieping is, tegenover de trap is de meterkast. Naast de meter kast is de keurig onderhouden toilet ruimte met fontein en zwevend closet. Verder is er een deur naar de woonkamer. De ruime hoek woonkamer heeft veel licht inval en men kan hier middels het vrije uitzicht honderden meters over de weilanden kijken. De wanden van de woonkamer zijn uitgevoerd in strak pleisterwerk evenals het plafond. De vloer is over de gehele begane grond (behalve de aanbouw) betegeld met dezelfde tegels. Aan de achterzijde van de woonkamer is een schuifpui die toegang verschaft naar de achtertuin. Er is een doorloop van de woonkamer naar de keuken. De keuken is gesitueerd in een hoek en uitgevoerd in een witte kleur stelling met een grijs gespikkeld blad. Alle benodigde apparatuur zoals een keramische kookplaat, spoelbak met kraan, vaatwasser, wasemkap, koelkast en een magnetron oven zijn aanwezig. Middels een tweede doorloop in de keuken krijgt men toegang tot een ruime kamer welke een deur heeft naar het terras(achtertuin), en een deur naar de grote slaapkamer op de begane grond. De kamer achter de keuken heeft eveneens een doorloop naar de (tweede) hal van de woning (welke overigens als slaapkamer te gebruiken is). Deze deur komt uit onder de carport. Deze laatst genoemde kamer heeft een deur naar de uitgang van de woning aan de voorzijde. In deze kamer is de tweede meterkast geplaatst. De kamer achter de keuken en de (tweede) hal beschikken over vaste kast wanden over de volle breedte van de achterwanden De slaapkamer op de begane grond heeft aan de linkerzijde twee grote openslaande tuin deuren die ook toegang bieden naar de achtertuin. Aan de achterzijde van de slaapkamer is een deur met daar achter een grote badkamer met toilet wastafel en een flink hoekbad. Het hoekbad staat los en de wanden achter het hoekbad zijn dan ook geheel door betegeld. De voorbereidingen voor het instaleren van een douche zijn uitgevoerd. Helemaal aan de achterzijde van de uitbouw is een berging waar de tweede CV ketel hangt.


Eerste verdieping
Met de trapopgang in de hal komt men op de eerste verdieping. Zoals de afwerking van de gehele woning zijn hier drie keurig afgewerkte slaapkamers waarvan twee aan de voorzijde die een dakkapel delen en een aan de achterzijde. De badkamer welke nog geen jaar geleden compleet gerenoveerd is, heeft een ligbad, vaste wastafel met onderkast, tweede zwevend toilet en nog een extra kast. Natuurlijk is de badkamer voorzien van een inloop douche met glazen deur.

Tweede verdieping
De tweede verdieping(zolder) is met duurzame materialen afgewerkt en bestaat uit een voorzolder en een slaapkamer. Over de gehele zolder zijn aan de voor en achterzijde bergruimtes gemaakt. De CV ketel hangt naast de trap op de voorzolder. De voorzolder heeft een raam in de zijgevel de slaapkamer is voorzien van een dakraam

Tuin
Voortuin
De voortuin is gelegen op het Noord-Oosten en is vrijwel geheel bestraat met natuurstenen tegels de erf afscheiding bestaat uit beukenhaagjes. Er is parkeergelegenheid inclusief de ruimte onder de carport voor minimaal twee auto`s.

Achtertuin
De achtertuin is gelegen op het Zuid-Westen en mede door het ruime perceel (ondanks de grote aanbouw) vrijwel de gehele dag voor zien van zonneschijn. Een met degelijke materialen gebouwde overkapping maken de tuin tot een plaats waar het goed vertoeven moet zijn. De tuin is geplaveid met verschillende soorten sierklinkers en er zijn meerdere plantenborders. Op wat seizoenssnoei werk na heeft zowel de voor- als achtertuin weinig onderhoud nodig. Onder de Overkapping zijn twee deuren een naar de berging en een naar de brandgang.Bijzonderheden
Degelijk gebouwde woning uitgevoerd in chique witte steen
Rustige nette woonstraat geen doorgaand verkeer
Vrij uitzicht aan de voor zijde
Vijf slaapkamers (mogelijkheid voor meer)
Parkeren voor de deur
Woning is asbest vrij
Twee badkamers waarvan een fonkel nieuw
Woning zit zeer goed in onderhoud (met name schilderwerk)
Zeer geschikt voor beroep aan huis, mantelzorg, aanleun ect, ect,
Begane grond is rolstoel vriendelijk door onder meer geen dorpels en brede deuren
Energielabel B (met zonnepanelen te transformeren naar een A-Label)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Lees meer


Type
Hoekwoning
Wonen
200 m2
Perceel
351 m2
Bouwjaar
1994

Wat kost deze woning per maand?

Meer weten over de maandelijkse hypotheeklasten per maand? Wij hebben het maandbedrag voor je berekend in de hypotheekcalculator.


Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde De Jonglaan 16, Vlijmen

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 765.000 en € 815.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Vlijmen

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Vlijmen . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Vlijmen en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

5.17 km

Bushalte

0.46 km

Kinderopvang

0.07 km

Basisschool

0.57 km

Supermarkt

0.86 km

Bioscoop

5.11 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Vlijmen Vijfhoeven. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 1850 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Vlijmen ligt in de gemeente Heusden, deze gemeente heeft in totaal 45005 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 34.981 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 13 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leven vaker in vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Lage werkloosheid

Waarschijnlijk werkzaam in communicatie of financiële sector

Leidende functie en hoger inkomen

Geeft graag geld uit aan technologie en trends

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen