Omschrijving

LET OP! OPEN HUIS OP ZATERDAG 1 OKTOBER 2022 VAN 11.00 - 15.00 UUR! U BENT VAN HARTE WELKOM ZONDER INSCHRIJVING!

Bent u ook zo enthousiast geworden over deze bijzondere woning? Plan dan nu een bezichtiging in!

Gelegen in het prachtige dorpje ‘Oudemolen’, in het buitengebied De Ruigenhil van de gemeente Moerdijk en te midden van een bosrijke omgeving vindt U dit zeer interessante object. De woning heeft een perfecte ligging ten opzichte van diverse voorzieningen, zoals; diverse uitvalswegen, supermarkten, basisscholen, winkels en sportverenigingen. Op ca. 6 km afstand ligt het gezellige en levendige vestingplaatsje Willemstad met veel restaurants en een jachthaven met aansluiting op het Hollands Diep. Via de A59 bent U binnen 30 minuten in Rotterdam of Breda en is Antwerpen snel bereikbaar.
De woning beschikt over een royale leefkeuken, woonkamer, 3 slaapkamers, badkamer en een bijgebouw/ bedrijvenpand.

Indeling:

Woonhuis:

Eerste verdieping:

Vanaf de entree heeft u toegang tot de woonkamer, de toiletruimte en de keuken. De deuren naar de woonkamer en de keuken beschikken over glas in lood.

De woonkamer is voorzien van een houten vloer en diverse raampartijen wat voor veel lichtinval zorgt. Ook beschikt de woonkamer over een prachtige ouderwetse openhaard, wat voor een gezellige sfeer zorgt! Vanuit de woonkamer heeft u via de trapopgang toegang tot de eerste verdieping.

De keuken is voorzien van een plavuizen vloer en diverse raampartijen, waardoor er een riante lichtinval aanwezig is. De keuken beschikt over een kookeiland en diverse inbouwapparatuur, zoals: een kookplaat met afzuigkap, combimagnetron, koelkast, vriezer, vaatwasser en een wasmachine.
Tweede verdieping:

Vanaf de overloop heeft u toegang tot drie slaapkamers en de badkamer.
De eerste slaapkamer is voorzien van een houten laminaatvloer en diverse raampartijen. Ook heeft u via deze slaapkamer toegang tot een vaste kast en de vliering. Tot slot is er een wastafel met wastafelmeubel in de ruimte gesitueerd.

De tweede slaapkamer is wederom voorzien van een laminaatvloer en raampartijen. Deze ruimte beschikt over een ingebouwde kast met daarin gescheiden een wastafel.
De derde slaapkamer beschikt over een dakraam, een houten vloer en een wastafel met wastafelmeubel. Via deze ruimte kunt u de badkamer bereiken.
De badkamer beschikt over een wastafel, wastafelmeubel, toilet, douche en ligbad. De ruimte is afgewerkt in een groene kleurstelling.

?
Indeling:
Bijgebouw:

U kunt het bijgebouw betreden via drie verschillende ingangen, twee aan de zuidwest kant en een aan de zuidoost kant.
Via de eerste ingang, de hoofdingang, komt u binnen in de hal. Vervolgens zijn de volgende kamers in het pand aanwezig:
- Algemene ruimte;
- 3 kantoorruimtes;
- 2 toiletruimtes;
- 6 bergingen;
- 3 kamers.
De algemene ruimte en de kantoorruimtes zijn voorzien van een vloerbedekking en systeemplafonds.
Via de trap in de hal kunt u de eerste etage bereiken. Deze etage is voorzien van de volgende kamers:
- 1 grote berging;
- 1 kamer;
- 1 badkamer met ligbad en toilet.

Bijzonderheden:
- Een ruime woning met een groot bijgebouw;
- Perceel ter grootte van 6.580 m2;
- 3 slaapkamers;
- Oplevering in overleg.

Lees meer


Type
Vrijstaande woning
Wonen
130 m2
Perceel
6568 m2
Bouwjaar
1935

Wat zijn de maandlasten van deze woning?

Interesse in deze woning en wil je meer weten over de hypotheeklasten per maand? Bereken dan eenvoudig jouw maandbedrag via de hypotheekcalculator.


Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Stadsedijk 20, Oudemolen

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 735.000 en € 785.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Oudemolen

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Oudemolen . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Oudemolen en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

8.83 km

Bushalte

0.43 km

Kinderopvang

1.57 km

Basisschool

1.95 km

Supermarkt

1.25 km

Bioscoop

13.49 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Oudemolen Verspreide huizen Helwijk. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 252 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Oudemolen ligt in de gemeente Moerdijk, deze gemeente heeft in totaal 37185 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 31.938 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 0 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leeft in een buitengebied

Lage bevolkingsdichtheid in gebied

Woont waarschijnlijk in een vrijstaande woning

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen