Omschrijving

Wilhelminalaan 92a Reusel

Deze gasloze gerenoveerde tweekapper ligt op toplocatie en is op korte afstand gelegen van alle dorpsvoorzieningen. De woning is karakteristiek gebouwd in 1939 en grondig gerenoveerd in 2022. De woning beschikt over een royale begane grond, moderne badkamer, veel vrijheid voor keuken mogelijkheden en een privacy biedende tuin op het zuiden. Deze woning is zeer gunstig gelegen met eigen parkeergelegenheid aan de voorzijde en goede ontsluiting naar Bladel, Hapert (A67) en Arendonk. De woning is duurzaam gerenoveerd en v.v. luchtwarmtepomp in combinatie met o.a. vloerverwarming. Met de renovatie zijn de karakteristieke delen van de woning behouden en is op juiste wijze duurzaam verbeterd. Kortom met deze woning ben je klaar voor de toekomst! De nieuwe eigenaren kunnen de woning daarnaast nog naar eigen smaak afwerken.

Indeling
Via een kiezelpad in de voortuin bereik je de voordeur aan de linkerzijde van de woning. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming en stucwerk wanden en plafonds. In de hal bevindt zich de garderobe, meterkast en toiletruimte. Doordat de woning gasloos is gemaakt zijn enkel een water- en elektrameter aanwezig.

Woonkamer, eetkamer en keuken
Via de hal kom je in de royale woonkamer waar grote raampartijen zorgen voor veel daglichttoetreding. De ruime zithoek is aan de voorzijde gelegen en beschikt over vrij uitzicht over de Wilhelminalaan. Deze ruimte is ideaal als tvhoek in te delen. Vanuit de woonkamer loopt de begane grond door naar de eetkamer. Dit centrale gedeelte van de woning beschikt tevens over een separate met toegang tot de manshoge kelder (ca. 9 m²) en vaste trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de eetkamer is de keuken te bereiken, deze heeft een open karakter en doorkijk naar de achtertuin. In de keuken is ruimte voor een wand en eiland opstelling welke naar eigen smaak zijn te ontwerpen. De voorbereidingen voor apparatuur zijn getroffen. Middels een loopdeur of schuifpui is de achtertuin te bereiken.

Eerste verdieping
Via de vaste trap is de overloop te bereiken. De overloop is zeer ruim van opzet en biedt toegang tot de 2 ruime slaapkamers, moderne badkamer en vaste trap naar de tweede verdieping.

Slaapkamers
De masterbedroom is gelegen aan de linkerzijde van de woning en beschikt over een hoog plafond open nok wat een heerlijk gevoel aan deze ruimte geeft. Door het ronde zijraam en twee kantelbare dakvensters komt er bijzonder veel daglicht binnen. De slaapkamer is met meer dan 14 m² ruim van opzet en biedt voldoende plaats voor een tweepersoonsbed en inbouwkast(en). Slaapkamer 2 ligt aan de achterzijde van de woning en is wat kleiner van opzet.

Badkamer
De moderne badkamer (2022) beschikt over grijze betegeling en is gelegen aan de voorzijde van de woning. De badkamer beschikt over mechanische ventilatie, ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet.

Tweede verdieping
Middels vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. De eerste ruimte kan als studeerkamer of hobbyruimte functioneren en beschikt over een fraai traphek en kantelbaar dakvenster. Deze verdieping beschikt tevens over een afsluitbare installatieruimte. Naast de wasmachine aansluiting kun je hier vinden; luchtwarmtepomp (2022), MV-unit en beschikt door middel van de inbouwkast over veel bergruimte.

Tuin
Voortuin
Aan de voorzijde is de mogelijkheid tot parkeren en is de woning via aan verharde pad bereikbaar.

Achtertuin
De achtertuin is middels een pad langs bereikbaar. De route naar de achtertuin is een bijzondere. Je loopt hier namelijk ook onder een karakteristiek deel van de woning door. Aangekomen in de tuin voelt deze direct ruimtelijk aan. De achtertuin is gelegen op het zuiden en beschikt over volop privacy. De achtertuin is afgezet door nieuwe schutting en is naar eigen smaak in te delen en te voorzien van groenelementen.

Bijzonderheden
- Energielabel A++
- Bouwjaar 1939, renovatie 2022
- Karakteristiek & duurzaam
- Gasloos wonen
- Luchtwarmtepomp (Panasonic Aquarea) en 8 zonnepanelen (410WP plaatsing 2022)
- HR++ beglazing en houten kozijnen
- Moderne betegelde ruime badkamer
- Eigen parkeergelegenheid aan voorzijde
- Gelegen aan verkeersarm deel Wilhelminalaan (parallelweg)
- Privacy biedende achtertuin op het zuiden

Let op, de woning dient nog te worden afgewerkt, o.a. met keuken, schilderwerk, afwerkvloeren en berging.

Transport zal plaatsvinden bij projectnotaris van Voskuijlen Koekoek in Bladel.
(Op stuk perceel wordt een recht van voetpad gevestigd)

Geïnteresseerd? Neem contact op voor meer informatie en het plannen van een bezichtiging.

Lees meer


Type
Vrijstaande woning
Wonen
139 m2
Perceel
473 m2
Bouwjaar
1939

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Wilhelminalaan 92A, Reusel

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 615.000 en € 665.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Reusel

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Reusel . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Reusel en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

-

Bushalte

-

Kinderopvang

-

Basisschool

-

Supermarkt

-

Bioscoop

-

Buurt

De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 28.141 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.woningmarkt image

Hebben vaak oudere kinderen

Wonen in vrijstaande huizen of twee-onder-een-kapwoning

Beschikken vaak over 2 of meer auto''s

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen