Omschrijving

Laten we genieten van al het moois dat Gripvelden 58 te bieden heeft! De woning beschikt over 8 zonnepanelen, moderne keuken, vier slaapkamers, tuin op het zuidwesten en garage. Deze woning staat voor gezelligheid, herinneringen maken en ontspannen. Wij staan al te poppelen, jij ook? Let's go voor die bezichtiging!

Entree
Parkeer de auto voor de deur of in de garage, loop je mee naar de voordeur? Via de netjes aangelegde voortuin zijn we aangekomen bij de overdekte voordeur. Laten we naar binnen gaan! De hal is voorzien van een ruime garderobe waar zich ook de meterkast bevind. Wanneer we door de deur lopen bevinden we ons in de rest van de hal, vanuit hier heb je toegang tot het moderne toilet uit 2021, een bergkast, de trapopgang naar de eerste verdieping en de woonkamer.

Wonen en koken
We stappen de woonkamer binnen en het eerste wat ons opvalt is de super strakke openhaard. Schoenen uit en haard aan is onze tip. Deze staat gegarandeerd voor heerlijk warme avonden met een warme kop chocolademelk. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en strak gestucte wanden. Er is genoeg ruimte voor een goed bankstel en een grote eettafel! Laten we een kijkje nemen in de strakke keuken. De keuken is voorzien van genoeg blad en een koelkast, vriezer, vaatwasser, combi-oven en 5-pits gasfornuis met afzuigkap. Tijdens het kokkerellen heb je contact met de gasten aan de eettafel, ideaal.

Slapen, dromen en douchen
Via de trapopgang in de hal zijn we aangekomen op de eerste verdieping. Hier bevinden zich drie slaapkamers, de badkamer en opbergkast. De slaapkamers zijn voorzien van deels houten vloer, deels laminaat en strakke wanden. Elke slaapkamer beschikt over (meerdere) inbouwkasten. De badkamer is recent geplaatst in 2022. De moderne badkamer is voorzien van een super ruime inloopdouche, toilet, dubbele wastafel met badmeubel en radiator met handdoekrek. Dit worden top ochtenden! Wanneer we aankomen op de tweede verdieping hebben we toegang tot twee bergingen en de vierde slaapkamer met veel kastruimte. Op deze verdieping vindt je ook de aansluitingen voor de wasmachine en droger en de CV-ketel.

Tuinieren, zonnen en genieten
Een lekker ruime tuin en dat ook nog eens op het zuidwesten! De tuin is voorzien van bestrating, borders met beplanting, nette tuin afscheiding, schuur en een zonnescherm. In de schuur is een nette plek gecreëerd voor de containers. Maak de lounge-set klaar, pak wat lekkers erbij en genieten maar!

Bijzonderheden:
*Bouwjaar 1972 *Woonoppervlakte 129 m2 *Tussenwoning met vier slaapkamers *Moderne keuken badkamer *Kunststof kozijnen met HR++ *8 zonnepanelen *Garage *CV-Ketel uit 2019*

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Lees meer


Type
Tussenwoning
Wonen
129 m2
Perceel
179 m2
Bouwjaar
1972

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Gripvelden 58, Roosendaal

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 285.000 en € 335.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Roosendaal

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Roosendaal . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Roosendaal en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

2.03 km

Bushalte

0.22 km

Kinderopvang

0.03 km

Basisschool

0.22 km

Supermarkt

0.41 km

Bioscoop

1.31 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Roosendaal Bovendonk. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 2434 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Roosendaal ligt in de gemeente Roosendaal, deze gemeente heeft in totaal 77200 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 31.938 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 31 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

65+ jaar

Waarschijnlijk met pensioen

Wonen in stedelijke of buitengebieden

Woont meestal in een appartement

Inkomen is gemiddeld

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen