Omschrijving

Lokeren 157, ‘s-Hertogenbosch
Bij deze tussenwoning met ruime GARAGE (23m2) aan het Lokeren 157 in ‘s-Hertogenbosch kom je aan ruimte niet tekort! Zo is deze woning onder andere voorzien van vier slaapkamers, ruime living, riante achtertuin en ruime keuken en badkamer.

Ook de ligging van de woning is ideaal voor gezinnen: rustig maar toch zeer centraal. De woning is namelijk gelegen in een gewilde, autoluwe en kindvriendelijke wijk. Hier vind je alle benodigde voorzieningen als sport, (basis)scholen, supermarkten, winkels, horecagelegenheden en meer op korte afstand. Kortom, een fijne woning op een toplocatie. Een ideale gezinswoning dus!

Indeling
Begane grond
De woning is te bereiken via een volledig betegelde voortuin. De hal geeft toegang tot het aparte toilet en de living. Tevens bevindt zich hier de meterkast en de trap naar de eerste verdieping. Het betreft een ruime doorzonwoonkamer met veel lichtinval en een warme vloer. Hier is dan ook genoeg plek voor een living, eetgedeelte en halfopen keuken.

De keuken is voorzien van een keukenblok met landelijke witte keukenkasten en grijs werkblad, voorzien met inductiekookplaat, afzuigkap en genoeg ruimte voor het plaatsen van de benodigde voorzieningen. Via hier heb je toegang tot je riante achtertuin.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer gesitueerd. De badkamer is klassiek ingedeeld met beige betegeling. Hier is het heerlijk relaxen met fijn ligbad, douche in bad, wastafel in meubel en zwevend toilet.

De drie slaapkamers verschillen in grootte, waardoor je deze geheel naar eigen wens in kan richten als (kinder)slaapkamer, thuiskantoor, inloopkast of iets anders. Aan jou de keuze! De masterbedroom bevindt zich aan de achterzijde van de woning en een van de drie slaapkamers is voorzien van een wastafel.

Tweede verdieping
Nog meer ruimte vind je op de tweede verdieping, die te bereiken is via een vaste trap op de overloop. Hier vind je nog een ruime overloop met de aansluiting voor de wasmachine en droger en nog een extra, vierde slaapkamer welke is voorzien van kunststof dakkapellen.


Tuin
De tuin is erg ruim en grotendeels betegeld, wat het een onderhoudsvriendelijke tuin maakt. Aan de voorzijde is een overdekt terras gecreëerd, waardoor je hier alle kanten mee op kunt! Maak jij hier een fijne loungehoek? Of juist een gezellige eethoek? De keuze is aan jou! De keurige houten schutting geeft het geheel daarnaast veel privacy, waardoor je in alle rust kunt genieten van je tuin. Aan de achterzijde vind je nog een ruime garage van 23m2 en een achterom.

Bijzonderheden
Gelegen in kindvriendelijke en gewilde buurt
Alle benodigde voorzieningen nabij
Riante en onderhoudsvriendelijke achtertuin
Vier slaapkamers
Voorzien van garage en achterom

ALGEMEEN De presentatie en promotiemiddelen met indelingstekeningen is uitsluitend bedoeld als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons kantoor ter hand gestelde tekening en zijn puur ter indicatie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning. Deze wooninformatie wordt werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Lees meer


Type
Tussenwoning
Wonen
114 m2
Perceel
171 m2
Bouwjaar
1981

Wat zijn de maandlasten van deze woning?

Interesse in deze woning en wil je meer weten over de hypotheeklasten per maand? Bereken dan eenvoudig jouw maandbedrag via de hypotheekcalculator.


Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Lokeren 157, 's-Hertogenbosch

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 395.000 en € 445.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in 's-Hertogenbosch

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in 's-Hertogenbosch . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van 's-Hertogenbosch en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

3.23 km

Bushalte

0.3 km

Kinderopvang

0.06 km

Basisschool

0.36 km

Supermarkt

0.37 km

Bioscoop

4.06 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt 's-Hertogenbosch Lokeren. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 7111 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. 's-Hertogenbosch ligt in de gemeente 's-Hertogenbosch, deze gemeente heeft in totaal 155490 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 28.141 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 0 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Hebben vaak oudere kinderen

Wonen in vrijstaande huizen of twee-onder-een-kapwoning

Beschikken vaak over 2 of meer auto''s

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen