Omschrijving

De woning Walstraat 2 in Someren is een vrijstaande woning met bouwjaar 1990. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 188 m2. De perceeloppervlakte is 641 m2. Klik hier voor meer informatie over deze woning op JAAP.NLType
Vrijstaande woning
Wonen
188 m2
Perceel
641 m2
Bouwjaar
1990

Wat zijn de maandlasten van deze woning?

Interesse in deze woning en wil je meer weten over de hypotheeklasten per maand? Bereken dan eenvoudig jouw maandbedrag via de hypotheekcalculator.


Woningmarkt

Huis kopen in Someren

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Someren . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Someren en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

9.7 km

Bushalte

0.31 km

Kinderopvang

0.14 km

Basisschool

0.2 km

Supermarkt

0.59 km

Bioscoop

11.13 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Someren Someren. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 2590 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Someren ligt in de gemeente Someren, deze gemeente heeft in totaal 19428 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 31.938 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 12 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leven vaker in vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Lage werkloosheid

Waarschijnlijk werkzaam in communicatie of financiële sector

Leidende functie en hoger inkomen

Geeft graag geld uit aan technologie en trends

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen