Omschrijving

De woning Mantingestraat 37 in Tilburg is een tussenwoning met bouwjaar 1997. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 126 m2. De perceeloppervlakte is 149 m2. Klik hier voor meer informatie over deze woning op JAAP.NL


Duurste huizen in Tilburg

Duurste huizen?


Type
Tussenwoning
Wonen
126 m2
Perceel
149 m2
Bouwjaar
1997

Woningmarkt

Woningwaarde

De WOZ waarde van Mantingestraat 37 in Tilburg is door Huizenzoeker geschat op een bedrag tussen de € 200.000 en € 250.000. De exacte WOZ waarde kunt u vinden op het WOZ Waardeloket.

Naast een schatting van de WOZ Waarde is de huidige woningwaarde bepaald. De woningwaarde ligt tussen de € 215.000 en € 265.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte. We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Een huis kopen in Tilburg? Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Tilburg. We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Klik hieronder om te bekijken wat een gemiddelde woning kost in Tilburg.

woningmarkt image

Treinstation

2.06 km

Bushalte

0.28 km

Kinderopvang

0.18 km

Basisschool

0.22 km

Supermarkt

1.06 km

Bioscoop

7.55 km

Woning bezichtigen

Wilt u deze woning bezichtigen dat kan via onze partner JAAP.NL. Klik op onderstaande knop.


Buurt

Deze woning ligt in de buurt Tilburg Leeuwerik Zuid. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 5621 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Tilburg ligt in de gemeente Tilburg, deze gemeente heeft in totaal 219789 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2020.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 28.141 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.woningmarkt image

Leven in buitenwijken en urbane gebieden

Vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Ouders van middelbare leeftijd met kinderen

Hoger opgeleid dan gemiddeld

Gebruiken eigen transport om te pendelen tussen thuis en werk

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen