Omschrijving

In Tilburg staat in de buurt ‘De Reit’ dit fijne appartement uit 1967 op jullie te wachten. Met 3 slaapkamers, zowel een ruime keuken als living en je eigen balkon op het noorden is dit appartement ook zeker geschikt voor gezinnen. Geheel instapklaar, zowel per lift als trap te bereiken en van alle gemakken voorzien kunnen we deze woning dan ook aan meerdere doelgroepen aanbevelen.

Ook qua locatie zit je hier top. Met zowel het Kromhoutpark als Spoorpark heb je aan wandel opties geen gebrek. Tevens vind je de dagelijkse voorzieningen op steenworp afstand dankzij het nabijgelegen winkelcentrum Westermarkt, waar je voor zowel boodschappen, als shoppen zult slagen maar ook om gezellig uit eten te gaan. Ook de universiteit met het daarnaast gelegen treinstation bevinden zich op loopafstand, met op de route daarheen meerdere bushaltes waarmee je ook zo in het stadshart van Tilburg zit.

Appartement

Voordat je bij het appartement belandt passeer je eerst je brievenbus in de algemene hal op de begane grond. Zodra je boven bent, wat zowel met de lift als trap kan, vind je je voordeur aan de galerij die uitkijkt over de parkeerplaats aan de zuidzijde.

Eenmaal binnen kom je uit op een lichte hal waar een warm ogende laminaatvloer je door de rest van de woning leidt. Als eerste tref je aan je linkerhand de deur naar de woon- en eetkamer. Dit betreft een riante ruimte die de gehele diepte van het appartement beslaat. Met de keuken aan de overkant van de hal is het helemaal aan jou of je aan de voor- of achterzijde van de woning wilt dineren.

De keuken is voorzien van klassieke deurtjes, je vind hier een geblokt zwart/wit zeil op de vloer, waarbij je tevens van alle gemakken bent voorzien. Zo vind je hier een gasfornuis, afzuigkap, koelkast en een vaatwasser, met ruimte voor een oven boven de koelkast.

Naast de keuken tref je de badkamer aan, waar optimaal gebruik is gemaakt van de ruimte door de helft in te zetten als douche. Daarnaast beschik je hier ook over een wastafel met spiegel, waarbij het toilet zich in een aparte ruimte bevindt. Beide zijn voorzien van een tegelvloer.

Met de grootste slaapkamer aan het einde van de gang, bevinden er zich nog twee smallere ter hoogte van de badkamer. Gezien de breedte zouden deze wellicht het beste tot hun recht komen als kinderkamer, werkkamer of inloopkast. Wel is in de linkerkamer de deur naar het balkon te vinden, waar de kamer daarnaast ook nog op uitkijkt. Het balkon staat op het noorden waardoor je hier een heerlijk beschut plekje hebt om buiten te zitten.

Buitenruimte

Op de begane grond ben je nog voorzien van een handige berging, waar je met ruim 8 m2 gemakkelijk je fiets(en) en/of kinderwagen kunt stallen.

Bijzonderheden

- instapklaar appartement
- 3 slaapkamers
- riante living en keuken
- op loopafstand van treinstation, winkelcentrum, natuurparken
- kindvriendelijke omgeving
- meerdere scholen in de buurt
- balkon op het noorden

Lees meer


Type
Appartement
Wonen
84 m2
Perceel
1858 m2
Bouwjaar
1962

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Professor Cobbenhagenlaan 56, Tilburg

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 265.000 en € 315.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Tilburg

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Tilburg . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Tilburg en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

0.83 km

Bushalte

0.11 km

Kinderopvang

0.13 km

Basisschool

0.12 km

Supermarkt

1.02 km

Bioscoop

1.82 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Tilburg Notre Dame. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 5511 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Tilburg ligt in de gemeente Tilburg, deze gemeente heeft in totaal 221947 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 24.967 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 20 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Geen of hele jonge kinderen

Wonen in rijtjeshuizen of gezinswoningen

Bovengemiddeld autogebruik

Gevoeliger voor trends en nieuwe producten

Waarderen moderne levensstijl

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen