Omschrijving

De woning Nonnekespad 93 in Valkenswaard is een appartement met bouwjaar 2019. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 110 m2. De perceeloppervlakte is 2572 m2.Type
Appartement
Wonen
110 m2
Perceel
2572 m2
Bouwjaar
2019

Wat kost deze woning per maand?

Meer weten over de maandelijkse hypotheeklasten per maand? Wij hebben het maandbedrag voor je berekend in de hypotheekcalculator.


Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Nonnekespad 93, Valkenswaard

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 425.000 en € 475.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Valkenswaard

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Valkenswaard . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Valkenswaard en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

8.81 km

Bushalte

0.15 km

Kinderopvang

0.16 km

Basisschool

0.2 km

Supermarkt

0.53 km

Bioscoop

8.92 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Valkenswaard Centrum. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 4669 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Valkenswaard ligt in de gemeente Valkenswaard, deze gemeente heeft in totaal 31221 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 7 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Geen of hele jonge kinderen

Wonen in rijtjeshuizen of gezinswoningen

Bovengemiddeld autogebruik

Gevoeliger voor trends en nieuwe producten

Waarderen moderne levensstijl

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen