Omschrijving

*** Deelnemer OPENHUIZENDAG zaterdag 1 april van 11.00 - 15.00u ***

**English translation below**

Deze royale (164 m²) en energiezuinige (23 zonnepanelen) tussenwoning aan de Bellefleurstraat 5 is te vinden in een autoluwe straat in de wijk Nieuw-Oosteinde.

De recent opgezette woonwijk Nieuw-Oosteinde is direct grenzend aan Amstelveen en centraal gelegen ten opzichte van Amsterdam en Schiphol. De jonge kindvriendelijke wijk heeft alles te bieden om hier fijn en rustig te wonen. Zo is er op loopafstand een wijkwinkelcentrum Poldermeesterplein met supermarkten en diverse winkels en een huisartsenpraktijk. De drie basisscholen en de kinderdagverblijven zijn binnen vijf minuten te voet bereikbaar. Diverse middelbare scholen (ook Internationaal) en sportverenigingen zijn op fietsafstand.

Vanwege de centrale ligging bent u zo op de uitvalswegen naar Amsterdam, Schiphol en Hoofddorp. Dankzij de directe busverbindingen naar Amsterdam en o.a. metro 52 (Noord-Zuid route) is Amsterdam vanuit deze woonwijk binnen een half uur bereikbaar per openbaar vervoer. Met de auto bent u binnen een kwartier in Amsterdam-Buitenveldert.

Zowel het gezellige centrum van Aalsmeer als het Stadshart Amstelveen zijn slechts op 15 minuten fietsafstand gelegen. Beide winkelgebieden bieden een gevarieerd aanbod van winkels en horecagelegenheden. Tevens is ook het Amsterdamse Bos in de nabijheid gelegen!

Bijzonderheden
- Ruime tussenwoning in de zeer kindvriendelijke wijk Nieuw-Oosteinde;
- Vier royale slaapkamers en twee badkamers;
- De tweede verdieping is geheel verbouwd in 2017: er zijn dakkapellen (met rolluik) geplaatst en er is een tweede
badkamer gerealiseerd;
- De slaapkamer met vide is voorzien van airconditioning;
- Zonnige tuin (aangelegd in 2021) met achterom;
- Houten berging met vliering;
- De woning is voorzien van 23 zonnepanelen (2017);
- Gelegen in een autoluwe straat;
- Carport aan de achterzijde met twee eigen parkeerplaatsen een laadpaal;
- Winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn op korte afstand gelegen;
- Centraal gelegen ten opzichte van grote steden zoals o.a. Amsterdam, Haarlem en Leiden.

In het kort

Door de keuring aangelegde voortuin bereikt u de ruime entree. Op de begane grond vindt u een royale tuingerichte living met een sfeervolle open haard en de open woonkeuken.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en de badkamer. De master bedroom heeft een walk-in closet en een inpandige werkkamer.

Op de tweede verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers en een badkamer. Eén van de kamers heeft een vide tot in de nok!

De zonnige tuin is gelegen op het zuidoosten. Hier bevindt zich ook de houten berging met vliering. Aan de achterzijde treft u de carport met twee eigen parkeerplaatsen.

Indeling

Begane grond
De entree: Via de fraai aangelegde voortuin bereikt u de entree van de woning. Hier bevinden zich het toilet met fonteintje, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. Tevens biedt de hal toegang tot de woonkamer met woonkeuken.

Op de gehele begane grond vloer ligt een prachtige donker grenen vloer (m.u.v. het toilet).

De woonkamer: Een heerlijke royale living! De kamer heeft een open haard met fraaie kalkstenen schouw om fijn bij te zitten tijdens de kille dagen van het jaar. De openslaande deuren brengen u direct in de achtertuin; binnen en buiten lopen zo moeiteloos in elkaar over op de mooie dagen.

De woonkeuken: De modern landelijke woonkeuken is gesitueerd aan de voorzijde en heeft een fraai zicht op de autoluwe straat. De keuken is van alle gemakken voorzien met een mooi Boretti 5-pits gasfornuis met grill en twee ovens, een vaatwasser (vernieuwd in 2020), een koffiemachine en een koel/vrieskast (vernieuwd in 2021). Het hardstenen blad maakt het mooie plaatje compleet.

Er is hier voldoende ruimte voor een grote eettafel waar u gezellig kunt aanschuiven, terwijl de kok des huizes een heerlijke maaltijd staat te bereiden.

De tuin: De onderhoudsvriendelijke achtertuin (aangelegd in 2021) is gelegen op het zonnige zuidoosten. De tuin biedt voldoende ruimte voor meerdere zitjes in zowel de zon als de schaduw. Achter de tuindeur bevinden zich twee eigen parkeerplaatsen en een laadpaal onder de carport. In de vrijstaande houten berging met vliering kunt u fijn uw fietsen en tuinbenodigdheden kwijt.

Eerste verdieping
De slaapkamers: Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en de badkamer. De master bedroom, volledig gerenoveerd in 2021, heeft een speelse indeling. De twee deuren brengen in de kamer brengen u respectievelijk naar de fijne walk-in closet en een knusse, lichte werkkamer. De twee Velux dakramen (2021) zorgen voor een fijne lichtinval. Hier bestaat een optie om de walk-in closet en werkkamer te vervangen door een extra slaapkamer.

De tweede slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en heeft eveneens een fijne lichtinval dankzij de ramen over de volle breedte.

Deze gehele verdieping is voorzien van een hoogwaardige laminaatvloer (2021) in een warme kleurstelling (m.u.v. de badkamer).

De badkamer: De badkamer is uitgerust met een ligbad, een douche, een wastafel met meubel en een toilet. De ruimte is geheel betegeld en heeft een natuurlijke lichtinval.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is geheel verbouwd in 2017. U vindt hier nu twee slaapkamers en een badkamer.

De slaapkamers: Wat een ruimte en licht in deze kamer! Dankzij de dakkapel en de vide tot in de nok, is dit een heerlijk ruimte geworden. Het dakraam zorgt ervoor dat er ook op de vide meer dan voldoende daglicht is. Een heel ruimtelijk geheel!
De tweede slaapkamer is prima van afmeting, hier past met gemak een tweepersoonsbed en een kledingkast in.

De kamers op deze verdieping zijn af te sluiten met fraaie schuifdeuren. Een goede ruimte besparende oplossing.

De badkamer: De tweede badkamer in de woning heeft een houten wastafelmeubel met twee kranen, een grote spiegel, een inloopdouche en een toilet. Op de vloer een neutrale donkere tegel en op de wanden (deels) een mozaiek tegeltje in mooie warme tinten. Het Velux dakraam (2021) zorgt voor een natuurlijke lichtinval.

Bent u al nieuwsgierig geworden? Kijk gauw verder! De woning is zeker een bezichtiging waard!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
**English translation**

This nice house at Bellefleurstraat 5 can be found in a car-free street in the Nieuw-Oosteinde district.

The recently established residential area of ??Nieuw-Oosteinde is directly adjacent to Amstelveen and centrally located in relation to Amsterdam and Schiphol. The young, child-friendly neighborhood has everything to offer for a pleasant and quiet living here. For example, there is a shopping center Poldermeesterplein within walking distance with supermarkets and various shops and a general practitioner. The three primary schools and the nurseries can be reached on foot within five minutes. Various secondary schools (including International) and sports clubs are within cycling distance.

Due to its central location, you can easily reach the roads to Amsterdam, Schiphol and Hoofddorp. Thanks to the direct bus connections to Amsterdam and metro 52 (North-South route), Amsterdam can be reached from this residential area within half an hour by public transport. You can reach Amsterdam-Buitenveldert within fifteen minutes by car.

Both the center of Aalsmeer and the Stadshart Amstelveen are only a 15-minute bike ride away. Both shopping areas offer a varied range of shops and restaurants. The Amsterdamse Bos is also located nearby!

Particularities
- Spacious house in the child-friendly neighborhood of Nieuw-Oosteinde;
- Four spacious bedrooms and two bathrooms;
- The second floor was completely renovated in 2017: dormer windows (with roller shutters) have been installed and
there is a second bathroom realized;
- The bedroom with loft has air conditioning;
- Sunny garden (laid out in 2021) with back entrance;
- Wooden storage room with attic;
- The house is equipped with 23 solar panels (2017);
- Located in a car-free street;
- Carport at the rear with two private parking spaces and a charging station;
- Shops, schools and sports facilities are a short distance away;
- Centrally located in relation to major cities such as Amsterdam, Haarlem and Leiden.

Layout

Ground floor
The entrance: Through the beautifully landscaped front garden you reach the entrance of the house. Here are the toilet with hand basin, the meter cupboard and the stairs to the first floor. The hall also provides access to the living room with kitchen diner.

The entire ground floor has a beautiful dark pine floor (with the exception of the toilet).

The living room: A lovely spacious living room! The room has an open fireplace with a beautiful limestone fireplace for cozy sitting during the chilly days of the year. The patio doors take you directly into the backyard.

The kitchen: The modern country kitchen is located at the front and has a beautiful view of the car-free street. The kitchen is fully equipped with a beautiful Boretti 5-burner gas stove with grill and two ovens, a dishwasher (renewed in 2020), a coffee machine and a fridge/freezer (renewed in 2021). The hard stone top completes this beautiful kitchen.

There is enough space here for a large dining table where you can sit comfortably.

The garden: The maintenance-friendly backyard (laid out in 2021) is located on the sunny southeast. The garden offers enough space for several seats in both the sun and the shade. Behind the garden door are two private parking spaces and a charging station under the carport. You can store your bicycles and garden supplies in the detached wooden shed with attic.

First floor
The bedrooms: On the first floor there are two bedrooms and the bathroom. The master bedroom, completely renovated in 2021, has a playful layout. The two doors in the room take you to the nice walk-in closet and a cozy, bright office respectively. The two Velux skylights (2021) provide a nice light. There is an option to replace the walk-in closet and office with an extra bedroom.

The second bedroom is located at the front and also has a nice light thanks to the windows over the full width.

This entire floor has a high-quality laminate floor (2021) in a warm color scheme (with the exception of the bathroom).

The bathroom: The bathroom is equipped with a bath, a shower, a washbasin with furniture and a toilet. The space is fully tiled and has natural light.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Huisman Hoogendoorn Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een eigen deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Lees meer


Type
Tussenwoning
Wonen
164 m2
Perceel
168 m2
Bouwjaar
2004

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Bellefleurstraat 5, Aalsmeer

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 665.000 en € 715.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Aalsmeer

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Aalsmeer . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Aalsmeer en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

4.33 km

Bushalte

0.43 km

Kinderopvang

0.15 km

Basisschool

0.26 km

Supermarkt

0.22 km

Bioscoop

5.17 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Aalsmeer Oosteinde. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 2907 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Aalsmeer ligt in de gemeente Aalsmeer, deze gemeente heeft in totaal 31991 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 13 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leven vaker in vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Lage werkloosheid

Waarschijnlijk werkzaam in communicatie of financiële sector

Leidende functie en hoger inkomen

Geeft graag geld uit aan technologie en trends

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen