Omschrijving

Wat een fijne, ruim 6 meter brede woning is dit! De woning heeft vier slaapkamers en is gelegen in de kindvriendelijke en ruim opgezette woonwijk "De Hornmeer". Er zijn diverse kinderspeelplaatsen in de wijk. Uw dagelijkse boodschappen doet u om de hoek bij de supermarkt. De Westeinderplas met het surfstrand liggen werkelijk op loopafstand van nog geen 500 meter. Ook het zwembad, Hornmeerpark, voetbal- en tennis vereniging en de nieuwe Brede School zijn op zeer korte afstand aanwezig. De woning is in mei 2022 voorzien van 8 zonnepanelen!

De woning heeft een fijne doorzon woonkamer en een semi-open keuken met diverse apparatuur. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer.

Op de tweede verdieping vindt u de grote vierde slaapkamer met dakkapel en een ruime overloop. Op de overloop is tevens een keukenblok aanwezig.

De tuin heeft een stenen berging met elektra en een achterom. Er is voldoende openbare parkeergelegenheid in de straat.

Indeling:

Begane grond
De entree: Via de verzorgde voortuin komt u binnen in de hal. In de vaste kast bij de entree bevindt zich de meterkast, de andere helft is in gebruik als garderobekast voor de jassen. In de hal vindt u tevens een ruim toilet met fonteintje.
De hal geeft toegang tot de woonkamer en de trap brengt u naar de eerste verdieping.

De woonkamer: Een fijne doorzonwoonkamer met veel lichtinval dankzij de grote ramen. Via de woonkamer bereikt u de semi-open keuken. De kamer heeft een elektrisch bedienbaar zonnescherm aan zowel de voor- als aan de achterzijde over de volle breedte. Wel zo fijn op de mooie dagen van het jaar.

De keuken: De keuken is uitgerust met een breed gasfornuis met oven, een afzuigkap, een vaatwasser en een koelkast. Er is voldoende ruimte voor een gezellige ontbijtplek. Via de deur bereikt u de zonnige achtertuin.

De tuin: Een fijne en onderhoudsvriendelijke tuin, gelegen op het noordoosten. De tuin is betegeld en heeft een border met beplanting aan één zijde. De stenen berging met elektra biedt voldoende ruimte voor o.a. de fietsen en de tuinbenodigdheden. De tuin is tevens te bereiken via het achterpad.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. Alle slaapkamers hebben vloerbedekking. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van airconditioning (=ter overname). Op de overloop treft u een vaste kast.

De badkamer: De nette badkamer is uitgerust met een hoekbad met handdouche, een wastafel met meubel, een spiegelkast en het toilet. De ruimte is geheel betegeld en heeft een natuurlijke lichtinval.

Tweede verdieping
Op deze verdieping is er volledig gebruik gemaakt van de overloop. Hier bevinden zich een keukenblok met spoelbak, de aansluitingen voor de wasmachine en de droger, de cv-opstelling en een wastafel met meubel . Het dakraam zorgt voor voldoende lichtinval. Achter de knieschotten kunt u fijn de niet-direct-nodig-spullen opbergen.

Bijzonderheden
- Eengezins tussenwoning in de kindvriendelijke woonwijk "De Hornmeer";
- De woning heeft vier slaapkamers;
- Elektrisch bedienbare zonneschermen aan de voor- en achterzijde op de begane grond;
- Stenen berging met achterom;
- De woning heeft 8 zonnepanelen, deze zijn geplaatst in mei 2022;
- Gunstige ligging ten opzichte van winkels, scholen, kinderdagverblijven en sportfaciliteiten;
- Openbaar vervoer en uitvalswegen op korte afstand;
- De woning is instapklaar en een snelle oplevering is mogelijk;
- Veel recreatiemogelijkheden o.a. aan de Westeinderplassen.

Omgeving
Wonen in de woonwijk "Hornmeer" is op en top genieten! Vanuit uw woning wandelt u zo naar het strand aan de Westeinderplassen om te surfen, zwemmen of om heerlijk uit eten te gaan.

Zowel het centrum van Aalsmeer als van Kudelstaart zijn nabij gelegen; u treft hier alle winkels voor uw dagelijkse boodschappen. Mocht u een dagje in Amstelveen, Hoofddorp of Amsterdam willen winkelen? Binnen 15-30 autominuten zijn deze plaatsen prima te bereiken. In de nabijheid treft u tevens diverse scholen, kinderdagverblijven, sportvoorzieningen en openbaar vervoer.

Ziet u uzelf hier al wonen? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging!


DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Huisman Hoogendoorn Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een eigen deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Lees meer


Type
Tussenwoning
Wonen
137 m2
Perceel
151 m2
Bouwjaar
1968

Wat kost deze woning per maand?

Meer weten over de maandelijkse hypotheeklasten per maand? Wij hebben het maandbedrag voor je berekend in de hypotheekcalculator.


Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Haydnstraat 29, Aalsmeer

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 585.000 en € 635.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Aalsmeer

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Aalsmeer . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Aalsmeer en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

6.37 km

Bushalte

0.27 km

Kinderopvang

0.17 km

Basisschool

1.07 km

Supermarkt

0.14 km

Bioscoop

7.31 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Aalsmeer Hornmeer. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 981 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Aalsmeer ligt in de gemeente Aalsmeer, deze gemeente heeft in totaal 31991 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 28.141 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 8 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leven in buitenwijken en urbane gebieden

Vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Ouders van middelbare leeftijd met kinderen

Hoger opgeleid dan gemiddeld

Gebruiken eigen transport om te pendelen tussen thuis en werk

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen