Omschrijving

De woning Noordeinde 52 in Grootschermer is een vrijstaande woning met bouwjaar 1890. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 130 m2. De perceeloppervlakte is 322 m2.Type
Vrijstaande woning
Wonen
130 m2
Perceel
322 m2
Bouwjaar
1890

Woningwaarde

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Noordeinde 52, Grootschermer

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 595.000 en € 645.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


woningmarkt image

Treinstation

9.52 km

Bushalte

0.12 km

Kinderopvang

0.4 km

Basisschool

0.53 km

Supermarkt

3 km

Bioscoop

8.64 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Grootschermer Grootschermer. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 70 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Grootschermer ligt in de gemeente Alkmaar, deze gemeente heeft in totaal 109436 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 34.981 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 54 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 45 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leeft in een buitengebied

Lage bevolkingsdichtheid in gebied

Woont waarschijnlijk in een vrijstaande woning

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen