Omschrijving

De woning Klaasje Zevensterstraat 10 in Amstelveen is een tussenwoning met bouwjaar 1967. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 140 m2. De perceeloppervlakte is 141 m2. Klik hier voor meer informatie over deze woning op JAAP.NLType
Tussenwoning
Wonen
140 m2
Perceel
141 m2
Bouwjaar
1967

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Klaasje Zevensterstraat 10, Amstelveen

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 605.000 en € 655.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Amstelveen

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Amstelveen . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Amstelveen en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

3.94 km

Bushalte

0.1 km

Kinderopvang

0.35 km

Basisschool

0.26 km

Supermarkt

0.16 km

Bioscoop

1.08 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Amstelveen Boekenbuurt. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 5343 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Amstelveen ligt in de gemeente Amstelveen, deze gemeente heeft in totaal 91675 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 28.141 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.woningmarkt image

Leven vaker in vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Lage werkloosheid

Waarschijnlijk werkzaam in communicatie of financiële sector

Leidende functie en hoger inkomen

Geeft graag geld uit aan technologie en trends

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen