Omschrijving

*ENGLISH TRANSLATION BELOW*
Dit volledig gerenoveerde twee kamer appartement ligt op een fantastische lokatie en heeft zeer veel sfeer. Dit is wonen in de grachtengordel op een authentieke en exclusieve manier. Gelegen aan de Beulingsloot, een zijgracht van de Singel en de Herengracht in het hart van de 17e eeuwse grachtengordel in een Nationaal Monument.

INDELING
Prachtige gemeenschappelijke entree met marmer en koperen hekwerk en een zeer licht en ruimtelijk trappenhuis. De ingang van het appartement is op de tweede etage. Bij het binnenkomen tref je een ruime hal die inbouwkasten heeft aan de linkerzijde. Daar is ook een studeerhoek gecreëerd met meer inbouwkasten. De slaapkamer heeft een op maat gemaakte inbouwkast met plek voor een tweepersoonsbed. De hal verschaft ook toegang tot de badkamer voorzien van een bad met een douche en een wastafel alsmede het toilet. De woning heeft een ruimtelijke woonkamer met een open keuken. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, ijskast, afwasmachine en een magnetron/oven.
Het uitzicht op de Beulingsloot, de Singel en de Herengracht vanuit de 4 authentieke ramen is fantastisch. De gehele woning is voorzien van een eikenhouten vloer, luxe afwerking en een mooi balkenplafond. Er is een aparte bergruimte in de kelder.

OMGEVING
Het appartement is zeer centraal gelegen in een rustige zijstraat tussen de Singel en de Herengracht. Het Rembrandtsplein, de Dam, het Leidseplein en de beroemde '9 straatjes' met boutiques, bars en restaurants liggen op loopafstand. Openbaar vervoer: Tram 1,2 en 5 stoppen op het Koningsplein en het Spui op 100-150 meter loopafstand.

BIJZONDERHEDEN
- 66 m2 woonoppervlakte
- NEN2580 meetrapport aanwezig
- Rijksmonument
- Eigen grond
- Verwarmd middels CV
- Oplevering in overleg, kan snel
- Inclusief meubels

STRAATNAAM
De Beulingstraat loopt parallel aan de Beulingsloot. Een beuling is in de scheepvaart een ‘slijtstrip’, maar er is een andere betekenis van het woord. Tot in de 18e eeuw woonden hier namelijk voornamelijk schoenmakers en leerbewerkers. Er wordt in 1611 dan ook gesproken van de Huidevettersstraat of Bolingstraat, ook gespeld als Boelingstraat. Alle drie deze spellingen verwijzen naar het Oudfrans en betekent zoveel als ‘ingewanden’, darmen en (bloed)worst. Zowel de huidvetten als de ingewanden zijn bijproducten van het looiproces.

Deze vrijblijvende verkoopinformatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons verstrekte gegevens. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Het NEN 2580 meetrapport hebben we door een externe partij laten opstellen en derhalve kunnen we ook hier geen garanties verlenen of aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

ENGLISH
This fully renovated two-room apartment is in a fantastic location and has a lot of atmosphere. This is living in the canal belt in an authentic and exclusive way. Located on the Beulingsloot, a side canal of the Singel and Herengracht in the heart of the 17th century canal belt in a National Monument.

LAYOUT
Beautiful communal entrance with marble and copper fencing and a very light and spacious staircase. The entrance to the apartment is on the second floor. Upon entering you will find a spacious hall with fitted wardrobes on the left. A study corner has been created with more fitted wardrobes. The bedroom has a built in cupboard with space for a double bed.
The hall provides access to the bathroom with a bath with a shower and a sink as well as the toilet. The property has a spacious living room with an open kitchen. The kitchen is equipped with a dishwasher, gas hob, fridge with freezer and a microwave/oven. The view of the Beulingsloot, the Singel and the Herengracht from the 4 authentic windows is fantastic. The entire house has an oak floor, luxurious finish and a beautiful beamed ceiling. There is a separate storage room in the basement.

AREA
The apartment is very centrally located in a quiet side street between the Singel and the Herengracht. Rembrandtsplein, Dam Square, Leidseplein and the famous '9 streets' with boutiques, bars and restaurants are within walking distance. Public transport: Tram 1,2 and 5 stop at Koningsplein and Spui at 100-150 meters walking distance.

DETAILS
- 66 m2 living space
- NEN2580 measurement report available
- National monument
- Own ground
- Heated by central heating
- Delivery in consultation, can be done quickly
- Including furniture

STREET NAME
The Beulingstraat runs parallel to the Beulingsloot. A Beuling is a 'wear strip' in shipping, but there is another meaning of the word. Until the 18th century, mainly shoemakers and leather workers lived here. In 1611 there is also talk of the Huidevettersstraat or Bolingstraat, also spelled Boelingstraat. All three of these spellings refer to Old French and mean as much as 'guts', intestines and (blood) sausage. Both the skin fats and the viscera are by-products of the tanning process.

This non-binding sales information has been compiled with the greatest care by our office on the basis of the information provided to us by the seller. Therefore, we cannot provide any guarantees, nor can we in any way accept any liability for these data. We have had the NEN 2580 measurement report drawn up by an external party and therefore we cannot provide any guarantees or accept any liability for these data.

Lees meer


Type
Appartement
Wonen
66 m2
Perceel
459 m2
Bouwjaar
1800

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Beulingstraat 4G, Amsterdam

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 545.000 en € 595.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Amsterdam

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Amsterdam . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Amsterdam en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

1.48 km

Bushalte

0.35 km

Kinderopvang

0.43 km

Basisschool

0.69 km

Supermarkt

0.29 km

Bioscoop

0.43 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Amsterdam Leidsegracht Zuid. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 11910 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Amsterdam ligt in de gemeente Amsterdam, deze gemeente heeft in totaal 873338 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 34.981 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 30 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Geen of hele jonge kinderen

Wonen in rijtjeshuizen of gezinswoningen

Bovengemiddeld autogebruik

Gevoeliger voor trends en nieuwe producten

Waarderen moderne levensstijl

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen