Jacobus Willemspad 4

1034VX, Amsterdam

Type
Tussenwoning
Wonen
144 m2
Perceel
120 m2
Bouwjaar
1995

Meer weten? Woningwaarde, referentiepanden en misdaad. Voorbeeld rapport


Omschrijving

De woning Jacobus Willemspad 4 in Amsterdam is een tussenwoning met bouwjaar 1995. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 144 m2. De perceeloppervlakte is 120 m2.

Treinstation

2.89 km

Bushalte

0.1 km

Kinderopvang

0.23 km

Basisschool

0.43 km

Supermarkt

0.55 km

Bioscoop

1.23 km

Kadaster


Woningwaarde

De WOZ waarde van Jacobus Willemspad 4 in Amsterdam is door Huizenzoeker geschat op een bedrag tussen de € 500.000 en € 550.000. De exacte WOZ waarde kunt u vinden op het WOZ Waardeloket.

Naast een schatting van de WOZ Waarde is de huidige woningwaarde bepaald. De woningwaarde ligt tussen de € 545.000 en € 595.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte. We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huizenzoeker maakt dagelijks de vastgoedmarkt inzichtelijk. De grafieken geven een overzicht van de kadastertransacties van de afgelopen 5 jaar van Amsterdam. Deze informatie is afkomstig van het Kadaster. Bestel voor meer kadasterdata ons woonrapport.

Gemiddelde prijs in Amsterdam per jaar

Aantal te koop staande woningen in Amsterdam

Omgeving

Deze woning ligt in de buurt Amsterdam Banne Zuidoost. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 7312 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Amsterdam heeft in totaal inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2020.Download voor meer buurtinformatie ons woonrapport.

Gemiddelde leeftijd

Besteedbaar Inkomen

-

Hebben vaak oudere kinderen

Wonen in vrijstaande huizen of twee-onder-een-kapwoning

Beschikken vaak over 2 of meer auto''s

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen