Omschrijving

Sommige woningen hebben het echt helemaal. Neem nu dit prachtige, RUIME APPARTEMENT (ca 104 m2) op de Ottho Heldringstraat 204 K. Dit 3-KAMER appartement gelegen op de 6e verdieping is zeer comfortabel en zo te betrekken. Op het royale, OVERKAPTE TERRAS, op het westen (middag- en avondzon!) is het heerlijk genieten van een kop koffie of van een BBQ. De woning ligt in de kop van het complex op de bovenste verdieping, dit betekent veel privacy en een VRIJ UITZICHT. De woning is zeer energiezuinig (ENERGIELABEL A), ligt vlakbij de ringweg A10 en heeft een EIGEN PARKEERPLAATS in de parkeerkelder.
Kortom een instap klaar, royaal en energiezuinig huis, centraal gelegen, met veel privacy om zorgeloos in te wonen.


WONEN
De lift in het gemeenschappelijke entree brengt u naar de 6e verdieping. Daar betreedt u via de hal het appartement. De hal met garderobekast, meterkast en toilet met fonteintje, geeft toegang tot alle vertrekken van de woning.
De woonkamer is zeer ruim en heel licht dankzij de raampartijen met aan de terraszijde een grote schuifpui. De mooie laminaatvloer en de lichte wanden met spackstucwerk geven de woning een moderne look. De vloerverwarming zorgt voor een comfortabel klimaat in het hele huis.


KOKEN EN ETEN
De keuken is het hart van de living. Het verbindt de woonkamer met de eetkamer. Een moderne keuken, uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser van Miele, een inductie kookplaat van AEG, een combi-oven van Bosch en een koelkast en een vriezer van Liebherr. Er is veel kastruimte en een onderhoudsarme, composiet werkblad.
De keuken grenst aan de eetkamer wat zorgt voor gezelligheid. Lekker kokkerellen terwijl u bijpraat met familie en vrienden.


SLAPEN
Het appartement heeft twee riante slaapkamers. De hoofdslaapkamer heeft een grote inloopkast. Deze kan gemakkelijk omgebouwd worden tot badkamer en suite.
De eetkamer is, met een kleine ingreep, als 3e slaapkamer in gebruik te nemen.


BADEN
De fijne badkamer is toegankelijk via de hal. De ruimte is goed ingedeeld met een wastafel en een inloopdouche. De badkamer is zo ruim dat er met gemak een ligbad geplaatst kan worden.


LOKATIE
Dit appartementencomplex (uit 2010) ligt aan een rustige, brede straat in de kindvriendelijke Staalmanpleinbuurt. Op loopafstand vindt u diverse winkels voor uw dagelijkse boodschappen. Het Hoofddorpplein en het Vondelpark liggen op fietsafstand. En in de directe omgeving zijn tal van leuke koffietentjes en restaurantjes te vinden.
Recreëren kunt u vlakbij aan de Sloterplas en in het Sloterpark. Scholen, kinderdagverblijf en sportvoorzieningen vindt u nabij.
Op loopafstand is de directe tramverbinding naar Amsterdam Centraal. De metrostations 'Henk Sneevlietweg', 'Heemstedestraat' & 'Amsterdam Lelylaan' zijn snel te bereiken.
De uitvalsweg brengt u binnen 2 autominuten naar de A10. Schiphol ligt op 10 minuten rijden.


BIJZONDERHEDEN
- Bouwjaar 2010;
- Energielabel A, verwarming via Stadsverwarming (dus geen gas);
- Vloerverwarming;
- Woonoppervlakte van circa 104 m²;
- Royaal terras van circa 15m²;
- Gezonde en professioneel beheerde VvE;
- Servicekosten appartement € 116,14 en inpandige parkeerplaats € 25,14 per maand;
- Het huidige tijdvak erfpacht loopt t/m 15 april 2058 en is betaald;
- Er is een aanvraag gedaan voor het de overstap naar eeuwigdurende afkoop onder gunstige voorwaarden;
- Berging in de onderbouw
- Eigen parkeerplaats in de parkeerkelder;
- Oplevering in overleg.


“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten zijn ingemeten conform NEN 2580 en zijn indicatief. Wij adviseren u een makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de VBO zijn van toepassing”

Lees meer


Type
Appartement
Wonen
104 m2
Perceel
10931 m2
Bouwjaar
2010

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Ottho Heldringstraat 204K, Amsterdam

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 665.000 en € 715.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Amsterdam

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Amsterdam . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Amsterdam en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

1.01 km

Bushalte

0.21 km

Kinderopvang

0.07 km

Basisschool

0.07 km

Supermarkt

0.54 km

Bioscoop

2.91 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Amsterdam Staalmanbuurt. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 9794 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Amsterdam ligt in de gemeente Amsterdam, deze gemeente heeft in totaal 873338 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 24.967 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 13 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Wonen in urbane gebieden

Inkomen is boven modaal

Werkloosheid is bovengemiddeld

Werken in de mijnbouw, productie, energie of retail

Wonen in twee-onder-een-kap-woningen of rijtjeshuizen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen