Omschrijving

Charmant en goed ingedeeld dubbel bovenhuis van ca. 110m2 met een spectaculair dakterras met uitzicht op de Pontsteiger. Het appartement bestaat uit een fijn leefgedeelte met luxe open keuken en aangrenzend diep balkon, twee ruim bemeten slaapkamers met airco en een moderne badkamer. Het pand is gelegen op eigen grond.

*** ENGLISH TEXT BELOW ***

Indeling:
Entree tot het appartement met garderobe op de tweede verdieping. Het woongedeelte met massief eiken vloer is op de derde verdieping gelegen en heeft een prettige lichtinval door de vrije ligging en de vele vensters. Een sfeervolle huiskamer ligt aan de straatzijde en de woonkeuken is aan de achterzijde gelegen. De keuken is voorzien van een 6-pits Smeg gasfornuis, een ijskast, vriezer en vaatwasser. Vanuit de woonkeuken is het diepe balkon van ca. 7m2 op het westen te bereiken.

De vierde verdieping is efficiënt ingedeeld met aan de voor- en achterzijde slaapkamers. Beide slaapkamers zijn goed van formaat en voorzien van airco. Er bestaat de mogelijkheid om deze verdieping opnieuw in te delen voor 3 slaapkamers (tekeningen aanwezig). De badkamer is voorzien van een badkuip, inloopdouche, toilet en wastafelmeubel. Verder is er een waskamer.

U betreedt het heerlijke dakterras van ca. 28m2 vanuit het dakhuisje met kitchenette. Het dakterras met dakhuisje zijn in 2021 aangelegd.


Omgeving:
De woning ligt midden in de Spaarndammerbuurt, omringd door parken in alle richtingen. Het is hier autoluw door de recente ingebruikname van de Spaarndammertunnel. De Jordaan, Westerpark en de Houthavens liggen vlakbij, Prinseneiland is ook op loopafstand en met het pontje is de NDSM in Noord te bereiken. Ontbijt halen kan bij Bbrood en op woensdag heb is de Boerenmarkt op het Haarlemmerplein. Voor de dagelijkse boodschappen zijn legio winkels in de straat te vinden. Verder zijn er genoeg bijzondere gelegenheden voor eten en drinken in de buurt. Binnen 5 minuten is met de fiets het Centraal Station en hartje Centrum te bereiken en de ring A-10 is binnen 5 minuten te bereiken met de auto.


Bijzonderheden:
-Eigen grond;
-Pand in 2006 geheel gerenoveerd;
-Woonoppervlak ca. 110m2;
-Buitenruimte van ca. 35m2;
-Nieuw aangelegd dakterras met dakhuisje;
-Energielabel B;
-Actieve VVE;
-Servicekosten €116,- per maand.


Disclaimer:
De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief. Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.


*** ENGLISH ***

Charming and conveniently laid out double upper house of approx. 110m2 with a spectacular roof terrace with a view of Pontsteiger. The apartment consists of a cozy living area with a luxurious open kitchen and adjacent deep balcony, two spacious bedrooms with air conditioning and a modern bathroom. The building is located on private land.


Layout:
Entrance to the apartment with wardrobe on the second floor. The living area is located on the third floor and is pleasantly bright due to the free location and many windows. An attractive sitting area on the street side, with the kitchen and dining area at the rear. The kitchen is equipped with a 6-burner Smeg cooker, a dishwasher, fridge and freezer. The deep 7m2 balcony is accessible from the kitchen.

The fourth floor is efficiently laid out with the bedrooms on the front and rear. Both bedrooms are a good size and equipped with air conditioning. It’s feasible to lay this floor out with 3 bedrooms (drawings present). The bathroom is equipped with a bath, a walk-in shower, toilet and washbasin. Furthermore, there is a washroom.

You enter the lovely roof terrace of approx. 28m2 from the roof house with kitchenette. The roof terrace and roof house were built in 2021.


Surroundings:
The apartment is in the heart of Spaarndammerbuurt, surrounded by parks in all directions. The neighborhood has low car traffic thanks to the recently completed Spaarndammertunnel. Jordaan, Westerpark and Houthavens are a stone’s throw away, Prinseneiland is within walking distance and using the ferry you get to NDSM in Noord easily. Breakfast can be had at Bbrood and on Wednesdays there is Boerenmarkt on Haarlemmerplein. Daily grocery shopping is a pleasure with a plethora of shops down the street. Furthermore, there are plenty of special bars and restaurants around. Central Station is a 5 minutes’ bike-ride away, as is the Center, and ring A-10 is 5 minutes away by car.


Particulars:
-Private land;
-Building fully overhauled in 2006;
-Living area approx. 110m2;
-Outside area of approx. 35m2;
-Newly built roof terrace with roof house;
-Energy label B;
-Active homeowners’ association;
-Service charges €116.- per month.


Disclaimer:
The data and dimensions on the maps and in the brochure are indicative. Although the information has been carefully composed it is not excluded that some information about time is outdated or no longer correct. The information listed on the maps and in the brochure can therefore in no way be legally binding.

The living surface is measured in accordance with the NEN2580 measurement instructions. The NEN2580 measurement instructions are intended to apply a more consistent and unambiguous way of measuring for giving an indication of the surface of use but does not completely exclude differences in measurement outcomes, for example due to differences in interpretation, rounding or limitations when measuring. All specified sizes and surfaces are therefore indicative.
Prospective buyers are expressly invited to do the following: to measure the surface and/or to look at the possibilities of giving your own desired interpretation to the property dimensions and/or hire your own professional company to take measurements. The selling party can give no guarantees on the measurement report.

Lees meer


Type
Appartement
Wonen
110 m2
Perceel
148 m2
Bouwjaar
1884

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Spaarndammerstraat 131-3, Amsterdam

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 895.000 en € 945.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Amsterdam

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Amsterdam . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Amsterdam en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

2.03 km

Bushalte

0.13 km

Kinderopvang

0.1 km

Basisschool

0.18 km

Supermarkt

0.07 km

Bioscoop

0.6 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Amsterdam Spaarndammerbuurt Midden. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 22653 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Amsterdam ligt in de gemeente Amsterdam, deze gemeente heeft in totaal 873338 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 28.141 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 31 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Geen of hele jonge kinderen

Wonen in rijtjeshuizen of gezinswoningen

Bovengemiddeld autogebruik

Gevoeliger voor trends en nieuwe producten

Waarderen moderne levensstijl

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen