Omschrijving

In de ruim opgezette en groene woonomgeving in de molenwijk in Amsterdam Noord. ligt dit royale 4 kamer appartement gelegen op de zevende verdieping van het appartementen complex. De woning beschikt over een ruime woonkamer, maar liefst 3 slaapkamers en een zonnig balkon gelegen op het zuiden.
Dit appartement is zeer gunstig gelegen. Parkeren kan in de aangelegen parkeergarage bij het appartementen complex. Er is veel groen aanwezig met waterpartijen rondom de diverse appartementencomplexen in de omgeving. Op loopafstand ligt de bushalte en winkelcentrum Molenwijk. Tevens is de bereikbaarheid met eigen vervoer uitstekend door de ligging nabij de Ringweg A10. Tevens ben je op de fiets ook snel bij de pont, waar een directe en snelle verbinding is naar Amsterdam Centraal. Interesse in deze woning? Neem dan snel contact op!

Indeling
U komt binnen via een afgesloten centrale entree met brievenbussen en een bellentableau. Hierna komt u in de centrale hal met lift en trappenhuis.

Overige verdiepingen
Als u op de verdieping aankomt loopt u via de galerij naar het appartement. Via de entree komt u in een hal met meterkast. Vanuit de lichte hal met het toilet, badkamer met douche en wastafel met meubel en toegang tot slaapkamer 1 stapt u binnen in de overige ruimtes. Aan het einde van de gang vindt u de ruime moderne woonkamer met karakteristieke elementen, zoals inbouwspots en een vanuit de hal doorlopende eikenhouten vloer, wat het huis veel charme geeft, met toegang tot het balkon. Via de woonkamer komt u in de nette keuken welke voorzien is van een gas kookplaat, brede oven en koelkast met aan het eind ruimte voor een kleine zithoek. Als u de woonkamer verlaat komt u in een royale hal, welke toegang geeft tot slaapkamer 2 en 3.

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 1968
- Woonoppervlakte: 94m²
- Inhoud: 300m³
- Gebouwgebonden buitenruimten: 15m2
- Nette keuken
- parkeren bij appartementencomplex
- Ruime woonkamer
- Balkon
- 3 Slaapkamers
- Nabij uitvalswegen
- Servicekosten ca. €216,33 per maand
- Berging gelegen op de begane grond
- Gezamenlijke zonnepanelen op het dak
- Huur parkeerplaats in garage €46,20 per maand

Het appartementencomplex zal in de toekomst een grote renovatie ondergaan, waarbij het de bedoeling is dat de appartementen van het gas af gaan. De bewoners hebben inspraak op hoe ze de renovatie gaat plaatsvinden en dit alles wordt bekostigd door middel van subsidie en spaarpot van de Vve.

Lees meer


Type
Appartement
Wonen
94 m2
Perceel
1070 m2
Bouwjaar
1968

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Spinnekop 50, Amsterdam

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 335.000 en € 385.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Amsterdam

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Amsterdam . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Amsterdam en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

4.37 km

Bushalte

0.19 km

Kinderopvang

0.07 km

Basisschool

0.25 km

Supermarkt

0.16 km

Bioscoop

3.78 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Amsterdam Molenwijk. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 10401 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Amsterdam ligt in de gemeente Amsterdam, deze gemeente heeft in totaal 873338 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 21.937 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 13 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Geen of hele jonge kinderen

Wonen in rijtjeshuizen of gezinswoningen

Bovengemiddeld autogebruik

Gevoeliger voor trends en nieuwe producten

Waarderen moderne levensstijl

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen