Omschrijving

De woning Nassaulaan 3 in Bergen (NH) is een tussenwoning met bouwjaar 2021. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 188 m2. De perceeloppervlakte is 431 m2.Type
n.n.b.
Wonen
188 m2
Perceel
431 m2
Bouwjaar
2021

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Nassaulaan 3, Bergen (NH)

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 1.365.000 en € 1.415.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Bergen (NH)

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Bergen (NH) . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Bergen (NH) en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

4.3 km

Bushalte

0.21 km

Kinderopvang

0.33 km

Basisschool

0.48 km

Supermarkt

0.22 km

Bioscoop

1.35 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Bergen (NH) Elkshove. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 2761 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Bergen (NH) ligt in de gemeente Bergen (NH), deze gemeente heeft in totaal 29715 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 17 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leven vaker in vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Lage werkloosheid

Waarschijnlijk werkzaam in communicatie of financiële sector

Leidende functie en hoger inkomen

Geeft graag geld uit aan technologie en trends

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen