Omschrijving

De woning Natteweg 16 in Bergen (NH) is een vrijstaande woning met bouwjaar 1937. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 332 m2. De perceeloppervlakte is 2556 m2.Type
Vrijstaande woning
Wonen
332 m2
Perceel
2556 m2
Bouwjaar
1937

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Natteweg 16, Bergen (NH)

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 2.535.000 en € 2.585.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Bergen (NH)

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Bergen (NH) . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Bergen (NH) en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

3.92 km

Bushalte

0.11 km

Kinderopvang

0.44 km

Basisschool

0.34 km

Supermarkt

0.59 km

Bioscoop

1.52 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Bergen (NH) Elkshove. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 2761 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Bergen (NH) ligt in de gemeente Bergen (NH), deze gemeente heeft in totaal 29839 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 54 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 45 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Woont in duurdere stedelijke gebieden

Geen kinderen

Geven geld uit aan luxe goederen

In bezit van auto, maar gebruiken dit niet voor werk

Bovengemiddeld inkomen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen