Omschrijving

De woning Aalscholverlaan 23 in Sint Pancras is een hoekwoning met bouwjaar 1971. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 135 m2. De perceeloppervlakte is 168 m2.Type
Hoekwoning
Wonen
135 m2
Perceel
168 m2
Bouwjaar
1971

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Aalscholverlaan 23, Sint Pancras

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 395.000 en € 445.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Sint Pancras

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Sint Pancras . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Sint Pancras en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

1.79 km

Bushalte

0.24 km

Kinderopvang

0.17 km

Basisschool

0.23 km

Supermarkt

2.13 km

Bioscoop

3.08 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Sint Pancras Sint Pancras. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 2049 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Sint Pancras ligt in de gemeente Dijk en Waard, deze gemeente heeft in totaal inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 28.141 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 62 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 45 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Wonen in urbane gebieden

Inkomen is boven modaal

Werkloosheid is bovengemiddeld

Werken in de mijnbouw, productie, energie of retail

Wonen in twee-onder-een-kap-woningen of rijtjeshuizen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen