Omschrijving

Buitenleven, wonen en werken dat kunt u op twaalf kilometer afstand van het centrum van Hoorn aan de Streekweg 25 te Hoogkarspel.

Op uw eigen erf van bijna 3.000 m² staat een riante woning van maar liefst 400 m² aan woonoppervlak, welke voor zeer veel doeleinden geschikt is. De van binnenuit bereikbare schuur maakt het werken aan huis of het uitoefenen van een hobby meer dan mogelijk. Relaxen kan in de buitenspa of in het heerlijke buitenzwembad!

De woning met veranda heeft een stoere Amerikaanse uitstraling welke wordt bevestigd wanneer u een ronde door de woning gemaakt heeft. Met kleine aanpassingen is er zeer snel uw eigen woning van te maken. De basis staat in ieder geval als een huis.

Indeling:
Begane grond
Volgens oud West Fries gebruik stapt u de woning binnen via de achterdeur, daarom heeft de eigenaar ervoor gekozen de ruimte van de hal aan de voorzijde wat beperkt te houden. Aan de voorzijde bevinden zich de zitkamer, eetkamer en ruime leef-keuken.
Aansluitend treft u een zeer ruime bijkeuken aan waar zich o.a. het toilet bevindt. Verder is er een grote ruimte gerealiseerd als groepsverblijf/overlegkamer welke ook als Kangoeroewoning of speelkamer kan worden omgezet.

Eerste verdieping
Via de trap vanuit de ruime bijkeuken bereikt u de overloop met dakraam van de eerste verdieping met vier (zeer) ruime, lichte slaapkamers en een riante badkamer welke voorzien is van alle wensen van bad tot inloopdouche. Ook een sauna (mobiel) ontbreekt niet op deze verdieping. Aan de achterzijde boven de schuur is een heus café ingericht met passende sanitaire voorziening en een gym.

De schuur op de begane grond is in tweeën opgedeeld en voor zeer veel uiteenlopende doelen geschikt te maken. Het metalen dak van de loods (2018) is geïsoleerd, heeft een kunststof coating en is asbestvrij.

Buiten:
Het betonnen buiten terrein aan de achterzijde van ruim 800 m² is zeer strak aangelegd en maakt het entree aan de achterzijde af.

De voorzijde is voorzien van gazon en struiken. De grote boom aan de rechter voorzijde is een parel op het erf, met name einde voorjaar.

Voor mooie zomerse dagen is er ter verkoeling een zwembad, buitenspa en relaxruimte aangelegd.

Kortom een riant opstal met zeer veel mogelijkheden aan de Streekweg met vele voorzieningen zoals scholen, NS station, winkels op 1.5 kilometer en de uitvalswegen naar alle richtingen zijn zeer eenvoudig en snel bereikbaar.

Ziet u zichzelf al de oprijlaan oprijden?

Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging!

Lees meer


Type
Vrijstaande woning
Wonen
408 m2
Perceel
2728 m2
Bouwjaar
1973

Wat zijn de maandlasten van deze woning?

Interesse in deze woning en wil je meer weten over de hypotheeklasten per maand? Bereken dan eenvoudig jouw maandbedrag via de hypotheekcalculator.


Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Streekweg 25, Hoogkarspel

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 3.645.000 en € 3.695.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Hoogkarspel

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Hoogkarspel . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Hoogkarspel en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

1.95 km

Bushalte

1.4 km

Kinderopvang

0.47 km

Basisschool

0.86 km

Supermarkt

1.56 km

Bioscoop

8.78 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Hoogkarspel Ten westen van Tolweg. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 110 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Hoogkarspel ligt in de gemeente Drechterland, deze gemeente heeft in totaal 19838 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 28.141 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 0 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leeft in een buitengebied

Lage bevolkingsdichtheid in gebied

Woont waarschijnlijk in een vrijstaande woning

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen