Omschrijving

Royaal en gelijkvloers vierkamerappartement met balkon op het zuiden en energielabel A in hartje centrum!

Middenin het centrum van Enkhuizen, op de derde en bovenste verdieping van complex Willigenburg, mogen wij dit nette, goed onderhouden appartement (101m2) met berging, drie slaapkamers én zonnig balkon op het zuiden aanbieden.

Gelijkvloers, licht, ruim en rijk aan privacy vormen een handvol pluspunten die het fijne wonen in dit appartement onderschrijven, terwijl wanneer u binnenstapt het grootste pluspunt op u wacht: een fenomenaal uitzicht over de historische binnenstad. De kerktorens, het oude stadhuis en daarachter het IJsselmeer vormen vanuit uw woonkamer én slaapkamers jaarrond een levend schilderij dat nimmer verveelt. Wát een plek om thuis te mogen komen!

Het appartement is volledig geïsoleerd en heeft energielabel A. Het complex beschikt over een lift en nette gemeenschappelijke ruimtes. Er is een actieve en gezonde VvE en de servicekosten bedragen € 168,72 per maand.

Het appartement in vogelvlucht:
Binnenkomst via de gemeenschappelijke voordeur met beltableau en elektrische toegangsdeur naar de hal met trap en lift naar het appartement op de derde verdieping. Entree met garderobe en toilet plus separate wasruimte.

Lichte woonkamer met verhoogd plafond en houten vloer. Openslaande deur naar het elf meter brede en zonnige balkon op het zuiden. De ruime balustrade richting de voordeur biedt overigens ruimte om in de schaduw te zitten op warme dagen. Aan de voorzijde treft u de nette keuken met hier ruimte voor eventueel een extra eettafel. Aangrenzend aan de woonkamer zijn twee slaapkamers gelegen, u heeft hier desgewenst de mogelijkheid één of twee slaapkamers bij de woonkamer te betrekken om de woonkamer nóg groter te maken.

De grootste slaapkamer is op het noorden gelegen, aan de koele zijde, en beschikt over een badkamer en suite. De badkamer is betegeld in een lichte kleurstelling en uitgevoerd met een ligbad, douchecabine, wastafel en tweede toilet. De badkamer en de drie slaapkamers zijn stuk voor stuk ruim van opzet en beschikken over recht opgetrokken wanden.

Het balkon, gelegen op het zonnige zuiden, biedt ruimte aan meerdere zitjes en biedt een prachtig uitzicht over het centrum van Enkhuizen. Er zijn twee elektrisch bedienbare zonneschermen geplaatst en de deur vanuit de woonkamer is voorzien van een hor. Ook het gelijkvloerse aspect biedt voordelen. Zo is de woning levensloopbestendig. Het appartement beschikt voorts over een berging (box) op de begane grond, welke ruimte biedt aan de fietsen en overige spullen. Tevens kunnen bewoners van het complex gebruik maken van de gemeenschappelijke fietsenberging.

De zeer centrale ligging betekent horeca, winkels en de gezelligheid van de stad op loopafstand. Dit geldt ook voor scholen, supermarkten en openbaar vervoer. De havens, het Wilhelminaplantsoen en recreatiegebied het Enkhuizerzand liggen allen op steenworpafstand van het appartement.

Nieuwsgierig naar dit fijne appartement? U bent van harte welkom voor een bezichtiging. De makelaars van Jelle Ooteman Makelaars laten u dit nette en keurig onderhouden vierkamerappartement graag zien!

Lees meer


Type
Appartement
Wonen
101 m2
Perceel
3330 m2
Bouwjaar
1997

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Willigenburg 84, Enkhuizen

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 355.000 en € 405.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Enkhuizen

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Enkhuizen . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Enkhuizen en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

0.76 km

Bushalte

0.12 km

Kinderopvang

0.25 km

Basisschool

0.3 km

Supermarkt

0.2 km

Bioscoop

17.3 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Enkhuizen Centrum Vissersbuurt Oosterhaven. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 4435 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Enkhuizen ligt in de gemeente Enkhuizen, deze gemeente heeft in totaal 18637 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 21.937 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.woningmarkt image

65+ jaar

Waarschijnlijk met pensioen

Wonen in stedelijke of buitengebieden

Woont meestal in een appartement

Inkomen is gemiddeld

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen