Omschrijving

Gelegen in een zeer kindvriendelijke wijk in Rijsenhout, aan de Koeteburg 51, bieden wij deze eengezinswoning met ca. 112 m2 woonoppervlakte en 4 slaapkamers aan.

Ligging:
De woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke wijk. De ligging van de woning is ideaal voor jonge gezinnen mede door de diverse speeltuinen. In de nabije omgeving bevinden zich diverse peuterspeelzalen, (basis)scholen en sport- en beweegactiviteiten. Op korte afstand van de woning gelegen treft u het centrum van Rijsenhout met div. winkels. De mogelijkheden m.b.t. het openbaar vervoer zijn goed en steden als Amsterdam, Schiphol, Den Haag en Leiden zijn makkelijk te bereiken.

Indeling

Begane grond:
Middels de entree van de woning komt u in de hal waar zich de meterkast, garderobe, trapkast en de toiletruimte met een zwevend toilet en fonteintje bevinden. De royale woonkamer is voorzien van een luxe cinewall met een ingebouwde elektrische haard met Italiaans marmer (Arabescato) en een open keuken. De keuken is voorzien van een 5-pitsgasfornuis, afzuiginstallatie, combi magnetron, koelkast met vriesvak, vaatwasser, losse koel-vriescombinatie, aanrechtblad van travertin en een prachtige achterwand van Italiaans marmer (Arabescato). Ook beschikt de keuken over veel bergruimte en heeft u vanuit de keuken toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop heeft u toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. De master bedroom is gelegen aan de voorzijde van de woning. De andere 2 slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van de woning. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, zwevend toilet, badmeubel, design radiator en een raam voor ventilatie. Deze verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping treft u 1 slaapkamer met 2 Velux dakramen. Verder treft u op deze verdieping de aansluitingen voor de wasmachine en droger en de CV installatie staat hier ook opgesteld. Deze verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Tuin:
Middels de deur bij de keuken bereikt u de riante achtertuin. De achtertuin is voorzien van een stenen berging en een overkapping. De achtertuin is ook te bereiken middels een achterom. De achtertuin is gelegen op het noordoosten.

Bijzonderheden:
- Keuken bouwjaar 2018;
- Wanden gestuukt en geschilderd in 2018;
- Begane grond vloer is voorzien van Italiaans marmeren (Arabescato) vloertegels;
- De trappen zijn bekleed met vloerbedekking;
- Begane grond is voorzien van houten kozijnen;
- 1e Verdieping is voorzien van kunststof kozijnen;
- Energielabel C;
- CV installatie Intergas (2018);
- Vrij Parkeren;
- Oplevering in overleg;
- In de koopovereenkomst zal ouderdoms- en asbestclausule worden opgenomen;
- Notaris: keuze koper, mits koopovereenkomst conform Model Ring Amsterdam wordt opgesteld;
- Er is pas een overeenkomst indien zowel koper als verkoper een schriftelijke koopovereenkomst hebben ondertekend bij de notaris;
- Verkoper behoudt zicht het recht van gunning.

Bent u op zoek naar een instapklare eengezinswoning met 4 slaapkamers en een riante achtertuin? Belt u ons dan voor het inplannen van een bezichtiging.

**On our website you will find the Google translate option at the top right of the search bar in which you can select your preferred language.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM of VBO) makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen

Lees meer


Type
Tussenwoning
Wonen
112 m2
Perceel
166 m2
Bouwjaar
1972

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Koeteburg 51, Rijsenhout

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 505.000 en € 555.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Rijsenhout

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Rijsenhout . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Rijsenhout en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

4.27 km

Bushalte

0.23 km

Kinderopvang

0.89 km

Basisschool

0.93 km

Supermarkt

0.95 km

Bioscoop

5.23 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Rijsenhout Rijsenhout Zuid. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 2632 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Rijsenhout ligt in de gemeente Haarlemmermeer, deze gemeente heeft in totaal 157789 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 21.937 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 0 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Wonen in urbane gebieden

Inkomen is boven modaal

Werkloosheid is bovengemiddeld

Werken in de mijnbouw, productie, energie of retail

Wonen in twee-onder-een-kap-woningen of rijtjeshuizen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen