Omschrijving

Er kan er maar één de grootste zijn. Dit unieke grotendeels vernieuwbouwde pand (2013/2014) heeft wel heel veel mogelijkheden: exclusief wonen, huisvesting aan een inwonend kind of ouder(s), maar denk bijvoorbeeld ook aan een aan huis gebonden beroep of atelier op de begane grond. Laat uw fantasie de vrije loop! Het pand is verrassend diep (ca 25 m1) en gelegen aan een interessante zichtlocatie. De compleet vernieuwde kapconstructie heeft door zijn dakvorm uitstekende mogelijkheden voor het laten plaatsen van een luchtwarmtepomp en zonnepanelen. Hierdoor kunnen de energielasten substantieel verlaagd worden.
Bekijk de plattegronden, foto’s en video op funda.nl en start met het projecteren van uw woon/werk wensen in dit bijzondere object. Om van dit pand te gaan houden, moet u samen met ons absoluut de voordeur openen en het leren kennen tijdens een uitgebreide bezichtiging. Van harte welkom!

Gebruiksoppervlakte wonen totaal: ca. 333 m2
Gebruiksoppervlakte wonen begane grond: ca. 152 m2
Gebruiksoppervlakte wonen 1e verdieping: ca. 103 m2
Gebruiksoppervlakte wonen 2e verdieping: ca. 78 m2
Gebruiksoppervlak dakterras 1e verdieping: ca. 43 m2
Inhoud totaal: ca. 1087 m3
Perceeloppervlak: 192 m2
Energielabel: C
Bouwjaar: 1933
CV ketel Remeha Calenta: 2014


Indeling
Aan de voorzijde van het pand zijn 3 stevige penanten gemetseld met daartussen een sier smeedijzeren hekwerk. Er is een parkeermogelijkheid op eigen terrein aanwezig. De voortuin is strak aangelegd met o.a. een vijver.
De fraaie voorzijde is te betreden via de centrale entree, maar ook via de openslaande dubbele deuren.
Gemeenschappelijke entree met meterkast en vaste trap naar de 1e etage. Vanuit de gemeenschappelijke entree is middels een loopdeur het appartement te bereiken op de begane grond. Het appartement heeft aan de straatzijde een ruime multifunctionele ruimte voorzien van een plavuizen vloer en vaste inbouwkasten die in verbinding staat met de hal. De hal staat in verbinding met het toilet (v.v. wandcloset en fraai tegelwerk), de badkamer (v.v. douchecabine met jets en een wasmachine aansluiting) en de woon/eetkamer met open keuken in hoekopstelling en diverse kasten. Het achterste gedeelte betreft een XL master bedroom (40 m2).


Eerste verdieping
De 1e etage is via een vaste trap te bereiken. Op de overloop is de meterkast. De 1e etage heeft 2 duidelijke luxe verblijfsgebieden: een prachtige, lichte straatgerichte woonkamer met gashaard, shutters, glad gestucte wanden en plafonds en paneeldeuren en aan de zonnige achterzijde een riante, zeer fraaie woon/eetkeuken die bestaat uit verschillende elementen. Element 1 betreft een wandmeubel met daarin geïntegreerd een wasmachine aansluiting, een droger aansluiting en een koffiemachine. Element 2 betreft een vrijstaand werk/kookeiland met inductie kookzones en daarboven een verlaagd plafond met geïntegreerde afzuiging en verlichting. Element 3 is een wandmeubel met een werkblad met spoelgedeelte, de vaatwasser (2022), een oven en veel bergruimte. Element 4 betreft een XL koelvriescombinatie met dubbele deuren (Amerikaans model, merk Viking professional). Het dakterras is bereikbaar middels een schuifpui, is ommuurd en voorzien van fraaie terrastegels, heeft een zonnescherm en heel veel privacy.
Als ruimtedeler tussen de woonkamer en de eetkeuken, is er een gang welke in verbinding staat met een luxe toilet (v.v. fraai sanitair en tegelwerk) en een inpandige berging met cv ketel opstelling en bergkast.

Tweede verdieping
Via een aansprekend trappenhuis is de 2e etage te bereiken. Deze etage is net als de 1e etage prachtig vernieuwbouwd met gebruikmaking van kwalitatief goede materialen en een hoog afwerkingsniveau. Het heeft 3 zeer ruim bemeten slaapkamers uitgerust met verschillende dakramen en dakkapellen. De master bedroom en de overloop zijn ook uitgerust met vaste kasten. De riante badkamer roept een wellness beleving op en heeft een luxe inloopdouche met een stortdouche, badmeubel met dubbele waskom en een duo-bad met jets. Het 3e toilet is separaat en te bereiken via de overloop. Twee van de drie slaapkamers aan de achterzijde, zijn ook uitgerust met een waskom.


Balkon
Het dakterras is bereikbaar middels een schuifpui, is ommuurd en voorzien van fraaie terrastegels, heeft een zonnescherm en heel veel privacy.

Bijzonderheden
- Goede plaatsingsmogelijkheden voor luchtwarmtepomp en zonnepanelen;
- Projectnotaris Janssen en Van Commenée;
- Uniek pand met maar liefst 333 m2 gebruiksoppervlak;
- Grotendeels vernieuwbouwd in 2013/2014;
- Perfect afgewerkt met hoogwaardige materialen;
- Vloerverwarming aanwezig in toilet, keuken en badkamer;
- In 2014 is het dak 2e etage vernieuwd, tevens isolatie panelen aangebracht;
- Zinken goten 2015;
- 2013/2014 elektrische installatie vernieuwd;
- Elektrische dakramen met vuil werende coating en regensensoren;
- Hele huis is v.v. wifi, keukenapparatuur 1e etage Miele en begane grond Bosch;
- Alle ruimtes zijn v.v. een vaste UTP installatie t.b.v. computersystemen;
- Overal tv aansluitingen (behalve voorste slaapkamer);
- Begane grond v.v. speakers en geluidsinstallatie geïntegreerd in plafond;
- Verlichting in keuken met verschillende kleuren.

Lees meer


Type
Tussenwoning
Wonen
333 m2
Perceel
204 m2
Bouwjaar
1933

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Rijksstraatweg 49B, Heemskerk

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 855.000 en € 905.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Heemskerk

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Heemskerk . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Heemskerk en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

3.08 km

Bushalte

0.14 km

Kinderopvang

0.42 km

Basisschool

0.76 km

Supermarkt

0.13 km

Bioscoop

1.49 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Heemskerk De Houtwegen. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 862 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Heemskerk ligt in de gemeente Heemskerk, deze gemeente heeft in totaal 39191 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 28.141 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 0 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leeft in een buitengebied

Lage bevolkingsdichtheid in gebied

Woont waarschijnlijk in een vrijstaande woning

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen