Omschrijving

De woning Havenstraat 93 in Hilversum is een appartement met bouwjaar 1924. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 72 m2. De perceeloppervlakte is 80 m2.Type
Appartement
Wonen
72 m2
Perceel
80 m2
Bouwjaar
1924

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Havenstraat 93, Hilversum

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 625.000 en € 675.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Hilversum

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Hilversum . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Hilversum en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

1.07 km

Bushalte

0.21 km

Kinderopvang

0.08 km

Basisschool

0.27 km

Supermarkt

0.62 km

Bioscoop

0.62 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Hilversum Havenstraatbuurt. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 13592 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Hilversum ligt in de gemeente Hilversum, deze gemeente heeft in totaal 90831 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 15.605 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 71 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 45 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Geen of hele jonge kinderen

Wonen in rijtjeshuizen of gezinswoningen

Bovengemiddeld autogebruik

Gevoeliger voor trends en nieuwe producten

Waarderen moderne levensstijl

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen