Omschrijving

De woning Minckelersstraat 304 in Hilversum is een tussenwoning met bouwjaar 2020. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 138 m2. De perceeloppervlakte is 155 m2.Type
Tussenwoning
Wonen
138 m2
Perceel
155 m2
Bouwjaar
2020

Woningwaarde

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Minckelersstraat 304, Hilversum

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 695.000 en € 745.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


woningmarkt image

Treinstation

1.33 km

Bushalte

0.05 km

Kinderopvang

0.2 km

Basisschool

0.6 km

Supermarkt

0.74 km

Bioscoop

1.79 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Hilversum Anna's Hoeve. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 3397 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Hilversum ligt in de gemeente Hilversum, deze gemeente heeft in totaal 90831 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 17.204 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.woningmarkt image

Hebben meestal een laag inkomen

Wonen meestal in flat of sociale huurwoning

Meestal werkloos of werkzaam in productie industrie

Reizen met privé transport naar hun werk

Vaak op zoek naar koopjes

Vergelijkbare woningen


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen