Omschrijving

De woning Waddenstraat 12 in Den Oever is een tussenwoning met bouwjaar 1962. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 76 m2. De perceeloppervlakte is 195 m2. Klik hier voor meer informatie over deze woning op JAAP.NL


Type
Tussenwoning
Wonen
76 m2
Perceel
195 m2
Bouwjaar
1962

Meer weten? Woningwaarde, referentiepanden en misdaad.

Woning bezichtigen

Wilt u deze woning bezichtigen dat kan via onze partner JAAP.NL. Klik op onderstaande knop.


Treinstation

-

Bushalte

0.06 km

Kinderopvang

0.31 km

Basisschool

0.37 km

Supermarkt

0.57 km

Bioscoop

17.5 km

Kadaster


Woningwaarde

De WOZ waarde van Waddenstraat 12 in Den Oever is door Huizenzoeker geschat op een bedrag tussen de € 90.000 en € 140.000. De exacte WOZ waarde kunt u vinden op het WOZ Waardeloket.

Naast een schatting van de WOZ Waarde is de huidige woningwaarde bepaald. De woningwaarde ligt tussen de € 95.000 en € 145.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte. We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huizenzoeker maakt dagelijks de vastgoedmarkt inzichtelijk. De grafieken geven een overzicht van de kadastertransacties van de afgelopen 5 jaar van Den Oever. Deze informatie is afkomstig van het Kadaster. Bestel voor meer kadasterdata ons woonrapport.

Gemiddelde huizenprijs in Den Oever per jaar

Aantal te koop staande woningen in Den Oever

Omgeving

Deze woning ligt in de buurt Den Oever Den Oever. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 1886 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Den Oever ligt in de gemeente Hollands Kroon, deze gemeente heeft in totaal 48432 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2020.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 28.141 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddeld. Het aantal inbraken lag in 2019 op 32 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 45 per 10.000 inwoners.


Download voor meer buurtinformatie ons woonrapport.

Gemiddelde leeftijd

Besteedbaar Inkomen

€ 28.141

per huishouden

Geen of hele jonge kinderen

Wonen in rijtjeshuizen of gezinswoningen

Bovengemiddeld autogebruik

Gevoeliger voor trends en nieuwe producten

Waarderen moderne levensstijl

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen