Omschrijving

De woning Prinses Irenestraat 22 in Wieringerwerf is een vrijstaande woning met bouwjaar 1967. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 100 m2. De perceeloppervlakte is 772 m2. Klik hier voor meer informatie over deze woning op JAAP.NLType
Vrijstaande woning
Wonen
100 m2
Perceel
772 m2
Bouwjaar
1967

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Prinses Irenestraat 22, Wieringerwerf

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 295.000 en € 345.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Wieringerwerf

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Wieringerwerf . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Wieringerwerf en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

-

Bushalte

0.31 km

Kinderopvang

0.11 km

Basisschool

0.42 km

Supermarkt

0.47 km

Bioscoop

22.9 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Wieringerwerf Wieringerwerf. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 1358 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Wieringerwerf ligt in de gemeente Hollands Kroon, deze gemeente heeft in totaal 48432 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 32 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 45 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

65+ jaar

Waarschijnlijk met pensioen

Wonen in stedelijke of buitengebieden

Woont meestal in een appartement

Inkomen is gemiddeld

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen