Omschrijving

De woning Van Eckstraat 3 in Wieringerwerf is een tussenwoning met bouwjaar 1959. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 87 m2. De perceeloppervlakte is 178 m2.


Duurste huizen in Wieringerwerf

Duurste huizen?


Type
Tussenwoning
Wonen
87 m2
Perceel
178 m2
Bouwjaar
1959

Woningmarkt

Woningwaarde

De WOZ waarde van Van Eckstraat 3 in Wieringerwerf is door Huizenzoeker geschat op een bedrag tussen de € 110.000 en € 160.000. De exacte WOZ waarde kunt u vinden op het WOZ Waardeloket.

Naast een schatting van de WOZ Waarde is de huidige woningwaarde bepaald. De woningwaarde ligt tussen de € 115.000 en € 165.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte. We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Een huis kopen in Wieringerwerf? Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Wieringerwerf. We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Klik hieronder om te bekijken wat een gemiddelde woning kost in Wieringerwerf.

woningmarkt image

Treinstation

-

Bushalte

0.13 km

Kinderopvang

0.12 km

Basisschool

0.29 km

Supermarkt

0.38 km

Bioscoop

22.74 km

Woning bezichtigen

Wilt u deze woning bezichtigen dat kan via onze partner JAAP.NL. Klik op onderstaande knop.


Buurt

Deze woning ligt in de buurt Wieringerwerf Wieringerwerf. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 1358 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Wieringerwerf ligt in de gemeente Hollands Kroon, deze gemeente heeft in totaal 48432 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2020.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 24.967 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddeld. Het aantal inbraken lag in 2019 op 32 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 45 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Wonen in urbane gebieden

Inkomen is boven modaal

Werkloosheid is bovengemiddeld

Werken in de mijnbouw, productie, energie of retail

Wonen in twee-onder-een-kap-woningen of rijtjeshuizen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen