Omschrijving

Langetuin 213 te Zwaag

Ruime eengezinswoning met een drietal slaapkamers, een diepe tuin op het oosten en een begane grond met een ruime lichtinval door de grote raampartijen aan de voor-en achterzijde van de woning. De keuken beschikt over een koel-vriescombinatie, vaatwasser, 5-pits gasfornuis en een afzuigkap, de woning heeft drie ruime slaapkamers mede door het dakkapel aan de achterzijde van de woning en de rechte wanden.

De woning ligt centraal gelegen in woonwijk 'De Risdam'. Binnen enkele autominuten is de A7 richting Amsterdam en Leeuwarden bereikbaar. Winkelcentrum 'De Korenbloem' evenals de gezellige binnenstad van Hoorn met diverse eetgelegenheden en winkels is op 10 minuten fietsafstand gelegen

Indeling van de woning:

Begane grond:
Een ruime entree met aan de rechterzijde de meterkast en het toilet, tevens bevindt hier zich de trapopgang en de toegang naar de woonkamer. De tuingerichte woonkamer met grote raampartij, straatgerichte keuken met koel-vriescombinatie, vaatwasser, oven, magnetron en 5-pits gasfornuis.

Eerste verdieping:
Een ruime overloop met een tweetal slaapkamers, een hiervan is straatgericht, de ander is tuingericht en is voorzien van een dakkapel, de badkamer is voorzien van een whirlpool/ ligbad, wastafel en een wasmachineaansluiting. Op de eerste verdieping is tevens een diepe kast vanaf de bouw aangebracht.

Tweede verdieping:
Een overloop met C.V. installatie (Vaillant 2010), toegang tot een ruime slaapkamer met inbouwkasten.


Vraagprijs: € 265.000,- k.k.
Aanvaarding: In overleg

Lees meer


Type
Tussenwoning
Wonen
106 m2
Perceel
140 m2
Bouwjaar
1978

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Langetuin 213, Zwaag

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 305.000 en € 355.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Zwaag

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Zwaag . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Zwaag en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

2.32 km

Bushalte

0.17 km

Kinderopvang

0.1 km

Basisschool

0.62 km

Supermarkt

0.91 km

Bioscoop

2.05 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Zwaag Risdam-Noord - Buurt 21 00. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 5987 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Zwaag ligt in de gemeente Hoorn, deze gemeente heeft in totaal 73619 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 24.967 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 13 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Wonen in urbane gebieden

Inkomen is boven modaal

Werkloosheid is bovengemiddeld

Werken in de mijnbouw, productie, energie of retail

Wonen in twee-onder-een-kap-woningen of rijtjeshuizen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen