Omschrijving

Hoe fijn is het om een eigen plekje op Texel te hebben? Dit is een perfecte locatie om lekker naar het strand te gaan of een duik te nemen in de Noordzee. Dit appartementencomplex bevindt zich op ca. 700 meter afstand van badplaats De Koog, waar diverse winkels, cafés en restaurants te vinden zijn. Alles in de buurt, heerlijk!

Dit 4-persoons recreatieappartement (type B) is gelegen op de begane grond in appartementencomplex Bosch en Zee. Het appartement is zeer geschikt voor recreatieve verhuur in combinatie met eigen gebruik. Bosch en Zee verzorgt de verhuur (via Roompot) en het onderhoud van de woning. Een overzicht van de kosten en opbrengsten vindt u in de brochure. Er is geen verhuurverplichting.

Indeling: entree in hal met toegang tot de woonkamer, badkamer en slaapkamer. De gezellige woonkamer is voorzien van een schuifpui (HR++ glas) naar het terras en er is een tweepersoons slaapbank. De open keuken is uitgevoerd met o.a. spoelbak, elektrische kookplaat, afzuigkap, magnetron en koelkast.

De 2-persoons slaapkamer is voorzien van twee boxspringbedden, een raam (HR++ glas) en een kledingkast. De badkamer is uitgevoerd met inloopdouche, wastafel en toilet. Door het gehele appartement ligt een keurige pvc-vloer.

Op ca. 600 meter afstand bevindt zich zwemparadijs Calluna, waar gasten van Roompot gratis gebruik van mogen maken.

Het geheel is inclusief keurige gebruiksinventaris te aanvaarden. Oplevering van dit appartement zal in overleg geschieden onder de lusten en lasten van de lopende toeristische verhuur.

Lees meer


Type
Appartement
Wonen
26 m2
Perceel
7101 m2
Bouwjaar
1981

Woningmarkt

Huis kopen in De Koog

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in De Koog . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van De Koog en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

-

Bushalte

0.1 km

Kinderopvang

0.7 km

Basisschool

0.72 km

Supermarkt

0.61 km

Bioscoop

4.69 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt De Koog De Koog. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 366 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. De Koog ligt in de gemeente Texel, deze gemeente heeft in totaal 13656 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 10 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leeft in een buitengebied

Lage bevolkingsdichtheid in gebied

Woont waarschijnlijk in een vrijstaande woning

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen