Omschrijving

Gelegen op een prachtige locatie nabij Dennenbos, strand en het centrum van badplaats De Koog vindt u deze rietgedekte woonstolp met prachtige rondom gelegen tuin op een perceel eigen grond van 928 m².Indeling
U treedt binnen in een royale hal met daar een toilet, meterkast en trapopgang. De gehele begane grond is recent voorzien van een strakke linoleumvloer met vloerverwarming. 

De ruime living is lekker licht door de vele raampartijen, maar is ook heel sfeervol door de vele gezellige hoekjes en de gezellige gashaard. U heeft openslaande deuren naar omsloten en beschutte tuin. De prachtige ruime keuken beschikt over een luxe 6-pits Boretti gasfornuis met 2 ovens, een betonnen aanrechtblad en verdere benodigde apparatuur. Toegang tot zeer royale bijkeuken met kastruimte en spoelgelegenheid. Hier bevindt zich ook de opstelling voor wassen en drogen, alsmede de wtw-installatie.

Op de begane grond een royale slaapkamer voorzien van vloerverwarming en een prachtige vide (op dit moment in gebruik als yogaruimte). Aansluitend de moderne nieuwe badkamer voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel, handdoekradiator en vrijhangend toilet. 

Eerste verdieping
Grote overloop tevens geschikt als kantoorruimte bijvoorbeeld, verder 2 riante slaapkamers en een badkamer. Luik naar grote bergzolder. De royale 2e badkamer op de verdieping heeft ook vloerverwarming, een inloopdouche, heerlijk ligbad, groot wastafelmeubel, een handdoekradiator en vrijhangend toilet.

Tuin
In de fraai aangelegde tuin zijn meerdere terrassen met veel privacy en beschutting, een kleine buitenberging en in de tuin een schuurtje.

Bijzonderheden
De woning is van alle comfort voorzien, is uitstekend geïsoleerd voor wat betreft vloer, muren, dak en beglazing.

Lees meer


Type
Vrijstaande woning
Wonen
185 m2
Perceel
945 m2
Bouwjaar
2009

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Schumakersweg 8, De Koog

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 955.000 en € 1.005.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in De Koog

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in De Koog . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van De Koog en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

-

Bushalte

0.02 km

Kinderopvang

0.94 km

Basisschool

0.84 km

Supermarkt

0.83 km

Bioscoop

4.45 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt De Koog De Koog. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 366 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. De Koog ligt in de gemeente Texel, deze gemeente heeft in totaal 13656 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 10 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leeft in een buitengebied

Lage bevolkingsdichtheid in gebied

Woont waarschijnlijk in een vrijstaande woning

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen