Omschrijving

De woning Schietspoel 9-2 in Almelo is een appartement met bouwjaar 2004. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 95 m2. De perceeloppervlakte is 322 m2. Klik hier voor meer informatie over deze woning op JAAP.NLType
Appartement
Wonen
95 m2
Perceel
322 m2
Bouwjaar
2004

Wat zijn de maandlasten van deze woning?

Interesse in deze woning en wil je meer weten over de hypotheeklasten per maand? Bereken dan eenvoudig jouw maandbedrag via de hypotheekcalculator.


Woningmarkt

Huis kopen in Almelo

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Almelo . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Almelo en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

2.85 km

Bushalte

0.07 km

Kinderopvang

0.15 km

Basisschool

0.19 km

Supermarkt

0.08 km

Bioscoop

1.61 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Almelo Ootmarsumsestraat en omgeving. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 4795 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Almelo ligt in de gemeente Almelo, deze gemeente heeft in totaal 73132 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 21.937 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 5 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leven in buitenwijken en urbane gebieden

Vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Ouders van middelbare leeftijd met kinderen

Hoger opgeleid dan gemiddeld

Gebruiken eigen transport om te pendelen tussen thuis en werk

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen