Omschrijving

Vrijstaande bungalow met permanente woonbestemming op eigen grond in het landelijke en bosrijke buitengebied van Dalfsen.

Omgeven door natuurgroen en ruimte staat deze recreatiewoning op een riant perceel van maar liefst 2.778 m2. Een fantastische locatie waar rust, privacy en ontspanning centraal staan. De woning heeft een inhoud van 275 m3 en beschikt over een aangebouwde garage, die ook inpandig bereikbaar is. Er is een object gebonden beschikking voor permanente bewoning, die van rechtswege overgaat op de nieuwe eigenaar. Hierdoor is het object geschikt voor langdurig én recreatief verblijf.

Indeling:
Entree via voordeur in hal, die toegang geeft tot 2 slaapkamers, de badkamer en woonkamer. De grootste slaapkamer bestond oorspronkelijk uit 2 kamers, maar door samenvoeging is een grotere kamer ontstaan. In de andere slaapkamer is een wasmachine aansluiting aanwezig, tevens kan van hieruit, via de tussendeur, de garage bereikt worden.

De badkamer is uitgerust met een wastafelmeubel, toilet en douche, het bovenraam zorgt voor natuurlijke lichtinval en ventilatie.

In de woonkamer is er vanaf elke gevel een heerlijk vrij uitzicht op de tuin. Door de lage ramen en openslaande tuindeuren naar het terras wordt het buitenleven hierdoor volop ervaren. Er is een openhaard aansluiting en een eenvoudige keukenopstelling met een afzuigkap en spoelbak.

De garage is ook toegankelijk via een buitendeur en kanteldeur, eventueel is het mogelijk om deze ruimte bij de woning te betrekken. Aan de achterkant is een eenvoudige overkapping gerealiseerd voor opslag van hout of andere spullen, zoals fietsen of tuinmeubilair. Tevens is er nog een vrijstaande houten opstal met werkbank aanwezig op het perceel. Zowel de meterkast als de CV opstelling zijn vanaf de buitenzijde van de woning bereikbaar.

In de directe omgeving brengen veel wandel- en fietspaden u naar de mooiste plekjes van het Vechtdal. Het fraaie landschap kenmerkt zich door de vele bossen, weilanden, landgoederen en karakteristieke dorpen zoals Dalfsen, Ommen en Vilsteren. Op korte afstand zijn de oevers van rivier De Vecht bereikbaar voor vertier op en langs het water. Tot slot is het prettig dat ook het openbaar vervoer goed is én uitvalswegen richting de A28 (Zwolle/Amersfoort/Groningen) nabij zijn.

Overige informatie:
* woning is aangesloten op riolering
* voorzien van kunststof boeien
* woning wordt verwarmd middels CV ketel (2021)
* geen sprake van erfpacht maar eigen grond
* niet-zelf-bewoning-clausule wordt opgenomen in koopovereenkomst
* akte van levering zal plaatsvinden bij reeds bepaald notariskantoor

De woning kan op afspraak bezichtigd worden tijdens een kijkmoment, hiervoor kan een afspraak gemaakt worden via ons kantoor.

Lees meer


Type
Vrijstaande woning
Wonen
64 m2
Perceel
2761 m2
Bouwjaar
1973

Wat zijn de maandlasten van deze woning?

Interesse in deze woning en wil je meer weten over de hypotheeklasten per maand? Bereken dan eenvoudig jouw maandbedrag via de hypotheekcalculator.


Woningmarkt

Huis kopen in Dalfsen

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Dalfsen . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Dalfsen en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

4.26 km

Bushalte

0.27 km

Kinderopvang

2.02 km

Basisschool

2.98 km

Supermarkt

3.95 km

Bioscoop

11.29 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Dalfsen Verspreide huizen Hessum-Rechteren. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 30 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Dalfsen ligt in de gemeente Dalfsen, deze gemeente heeft in totaal 28901 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 0 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leeft in een buitengebied

Lage bevolkingsdichtheid in gebied

Woont waarschijnlijk in een vrijstaande woning

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen