Omschrijving

De woning Achterkampweg 16 in Lemelerveld is een vrijstaande woning met bouwjaar 1987. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 204 m2. De perceeloppervlakte is 2232 m2.


Type
Vrijstaande woning
Wonen
204 m2
Perceel
2232 m2
Bouwjaar
1987

Meer weten? Woningwaarde, referentiepanden en misdaad.

Woning bezichtigen

Wilt u deze woning bezichtigen dat kan via onze partner JAAP.NL. Klik op onderstaande knop.


Treinstation

5.35 km

Bushalte

0.26 km

Kinderopvang

0.18 km

Basisschool

2.11 km

Supermarkt

2.33 km

Bioscoop

7.54 km

Kadaster


Woningwaarde

De WOZ waarde van Achterkampweg 16 in Lemelerveld is door Huizenzoeker geschat op een bedrag tussen de € 510.000 en € 560.000. De exacte WOZ waarde kunt u vinden op het WOZ Waardeloket.

Naast een schatting van de WOZ Waarde is de huidige woningwaarde bepaald. De woningwaarde ligt tussen de € 555.000 en € 605.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte. We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huizenzoeker maakt dagelijks de vastgoedmarkt inzichtelijk. De grafieken geven een overzicht van de kadastertransacties van de afgelopen 5 jaar van Lemelerveld. Deze informatie is afkomstig van het Kadaster. Bestel voor meer kadasterdata ons woonrapport.

Gemiddelde prijs in Lemelerveld per jaar

Aantal te koop staande woningen in Lemelerveld

Omgeving

Deze woning ligt in de buurt Lemelerveld Verspreide huizen Lemelerveld west. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 57 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Lemelerveld ligt in de gemeente Dalfsen, deze gemeente heeft in totaal 28587 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2020.Download voor meer buurtinformatie ons woonrapport.

Gemiddelde leeftijd

Besteedbaar Inkomen

-

Leeft in een buitengebied

Lage bevolkingsdichtheid in gebied

Woont waarschijnlijk in een vrijstaande woning

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen