Omschrijving

De woning Vilstersestraat 22 in Lemelerveld is een 2-onder-1-kap met bouwjaar 2006. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 152 m2. De perceeloppervlakte is 330 m2. Klik hier voor meer informatie over deze woning op JAAP.NL


Type
2-onder-1-kap
Wonen
152 m2
Perceel
330 m2
Bouwjaar
2006

Meer weten? Woningwaarde, referentiepanden en misdaad.

Woning bezichtigen

Wilt u deze woning bezichtigen dat kan via onze partner JAAP.NL. Klik op onderstaande knop.


Treinstation

7.71 km

Bushalte

0.15 km

Kinderopvang

0.05 km

Basisschool

0.41 km

Supermarkt

0.35 km

Bioscoop

8.56 km

Kadaster


Woningwaarde

De WOZ waarde van Vilstersestraat 22 in Lemelerveld is door Huizenzoeker geschat op een bedrag tussen de € 260.000 en € 310.000. De exacte WOZ waarde kunt u vinden op het WOZ Waardeloket.

Naast een schatting van de WOZ Waarde is de huidige woningwaarde bepaald. De woningwaarde ligt tussen de € 285.000 en € 335.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte. We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huizenzoeker maakt dagelijks de vastgoedmarkt inzichtelijk. De grafieken geven een overzicht van de kadastertransacties van de afgelopen 5 jaar van Lemelerveld. Deze informatie is afkomstig van het Kadaster. Bestel voor meer kadasterdata ons woonrapport.

Gemiddelde prijs in Lemelerveld per jaar

Aantal te koop staande woningen in Lemelerveld

Omgeving

Deze woning ligt in de buurt Lemelerveld Lemelerveld kern oost. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 1980 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Lemelerveld ligt in de gemeente Dalfsen, deze gemeente heeft in totaal 28587 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2020.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 31.938 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.Download voor meer buurtinformatie ons woonrapport.

Gemiddelde leeftijd

Besteedbaar Inkomen

€ 31.938

per huishouden

Leven vaker in vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Lage werkloosheid

Waarschijnlijk werkzaam in communicatie of financiële sector

Leidende functie en hoger inkomen

Geeft graag geld uit aan technologie en trends

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen