Omschrijving

Ben je op zoek naar een centraal gelegen appartement op fietsafstand van het centrum van Deventer, de uiterwaarden en de bossen? Dan is dit appartement aan de Van Hetenstraat 118 iets voor jou! Lees verder en kom erachter wat dit appartement en de omgeving jou nog meer te bieden hebben.

Dit heerlijke tweekamerappartement met energielabel D heeft een woonoppervlakte van 45m2 en is gelegen op een mooie locatie. De woning is te vinden op de eerste woonlaag en heeft vanaf de galerij aan de voorzijde uitzicht over de wijk Keizerslanden.

Het appartement is zeer gunstig gelegen. Voorzieningen als kinderopvang, basis- en middelbare scholen en winkels liggen dichtbij de woning. Ook ben je vlakbij de uitvalswegen, waardoor je snel in het bruisende centrum van Deventer of in de omliggende natuur bent.

Pluspunten
- Zonnige woonkamer
- Balkon over hele breedte van het appartement
- Moderne badkamer
- Eigen berging

Indeling
Het appartement is te bereiken via de entree op de begane grond. Hier vind je de intercominstallatie, brievenbussen, lift, trappenhuis en de toegang tot de bergingen.

Wanneer je met de trap of lift naar de eerste woonlaag gaat, loop je via de overdekte galerij naar het appartement. Via de voordeur kom je de hal met tochtportaal binnen. In de hal vind je naast de meterkast een aantal vaste kasten die veel opbergruimte creëren. Vanuit de hal heb je toegang tot alle ruimtes van het appartement.
De woning bestaat uit een slaapkamer, een lichte woonkamer met (afgescheiden) keuken en een badkamer voorzien van een toilet, wastafel en douche.
Ook beschik je over een eigen berging in de kelder van het gebouw.

Buitenruimte
Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het balkon op het zuidoosten dat over de hele breedte van het appartement ligt.
Bijzonderheden:
- Maandelijkse bijdrage VVE bedraagt € 85,35 (appartement en berging)
- Maandelijks voorschot stookkosten bedraagt € 47,00
- Notariële overdracht vindt plaats bij Het Notarieel in Deventer
- Aanvaarding op korte termijn

De volgende clausules worden in de koopakte opgenomen:
- Eigenaar heeft niet zelf in het registergoed gewoond
- Ouderdomsclausule
- Asbestclausule

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, aan de inhoud kunnen echter geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.

Lees meer


Type
Appartement
Wonen
45 m2
Perceel
1397 m2
Bouwjaar
1977

Wat kost deze woning per maand?

Meer weten over de maandelijkse hypotheeklasten per maand? Wij hebben het maandbedrag voor je berekend in de hypotheekcalculator.


Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Van Hetenstraat 118, Deventer

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 155.000 en € 205.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Deventer

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Deventer . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Deventer en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

1.18 km

Bushalte

0.15 km

Kinderopvang

0.11 km

Basisschool

0.41 km

Supermarkt

0.08 km

Bioscoop

1.39 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Deventer Tuindorp. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 7678 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Deventer ligt in de gemeente Deventer, deze gemeente heeft in totaal 101236 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 19.194 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 28 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Wonen in urbane gebieden

Inkomen is boven modaal

Werkloosheid is bovengemiddeld

Werken in de mijnbouw, productie, energie of retail

Wonen in twee-onder-een-kap-woningen of rijtjeshuizen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen