Omschrijving

OP ZOEK NAAR EEN RUIME WONING MET GARAGE EN EIGEN INRIT?
KOM DAN EEN KIJKJE NEMEN IN DEZE TUSSENWONING MET 5 SLAAPKAMERS EN TUIN OP HET ZUIDEN!

Deze leuke ruime woning met 5 slaapkamers is netjes onderhouden maar moet wel gemoderniseerd worden en kun je nog naar eigen smaak inrichten.
Door de heerlijk diepe voortuin heeft de woning een vrije ligging met op loopafstand het centrum van Schalkhaar met basisscholen, een goed aanbod van winkels en voorzieningen.
Aan de achterzijde van het perceel is, met een eigen inrit vanaf Oerdijk, de garage bereikbaar.
De achtertuin is gelegen op het zuiden waardoor je de hele dag kunt genieten van een zonnig plekje.
Door de gunstige ligging aan de rand van het dorp zijn ook het centrum van Deventer, de N348 en A1 makkelijk te bereiken.

Bel voor een bezichtiging: 06-13115327


Indeling
Achter de voordeur kom je in de hal met trapopgang, de toegang tot de kelder (7m2) en het toilet met fonteintje. Aan de achterzijde bevindt zich de keuken met enkele inbouwapparatuur en de bijkeuken. De lichte doorzon woonkamer heeft een deur in de achtergevel waardoor je gemakkelijk binnen met buiten kunt verbinden.
De gesloten keuken heeft aan beide zijden kastruimte en toegang naar de bijkeuken. Vanuit de bijkeuken kom je in de garage en kun je naar de tuin.


Eerste verdieping
Overloop, met vaste trap naar zolder, twee ruime slaapkamers met vaste kast en een slaapkamer met toegang tot het balkon aan de achterzijde. De eenvoudige badkamer is voorzien van een douche, wastafel en 2e toilet. De slaapkamer grenzend aan het balkon is betegeld en kan ook als badkamer ingericht worden.

Tweede verdieping
Met een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. De ruime overloop biedt mogelijkheden en er zijn 2 slaapkamers met dakkapel. Achter de knieschotten is nog extra bergruimte.


Balkon
Vanuit een slaapkamer aan de achterzijde op de eerste verdieping is het zonnige balkon bereikbaar.

Tuin
De achtertuin is gelegen op het zuiden waardoor je de hele dag kunt genieten van de zon.

Bijzonderheden
Het woonoppervlak is 116 m2.
De inhoud is 430 m3
Perceel oppervlakte is 237 m2.
De Intergas Cv-ketel is eigendom en vernieuwd in mei 2020.
De woning is deels voorzien van dubbele beglazing.
De vernieuwde meterkast is voorzien van 6 groepen en 2 aardlekschakelaars.
De buitengevel aan de achterzijde is in 2020 geschilderd.
Het dak van de aanbouw en garage is in december 2017 vernieuwd.
Overdracht in overleg

Lees meer


Type
Tussenwoning
Wonen
116 m2
Perceel
237 m2
Bouwjaar
1957

Wat kost deze woning per maand?

Meer weten over de maandelijkse hypotheeklasten per maand? Wij hebben het maandbedrag voor je berekend in de hypotheekcalculator.


Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Koningin Wilhelminalaan 12, Schalkhaar

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 315.000 en € 365.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Schalkhaar

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Schalkhaar . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Schalkhaar en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

2.07 km

Bushalte

0.04 km

Kinderopvang

0.09 km

Basisschool

0.46 km

Supermarkt

0.38 km

Bioscoop

2.11 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Schalkhaar Dorp Schalkhaar. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 1423 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Schalkhaar ligt in de gemeente Deventer, deze gemeente heeft in totaal 101236 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 31.938 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 15 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leeft in een buitengebied

Lage bevolkingsdichtheid in gebied

Woont waarschijnlijk in een vrijstaande woning

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen