Omschrijving

Heerlijk buitenaf wonen en toch overal dichtbij? Dat kan op deze prachtige plek!

Werkelijk schitterend, sfeervol en landelijk wonen langs een groenstrook met bebossing? Dat kan in deze mooie woonboerderij! De woning is gelegen op een prachtige locatie aan de rand van het buitengebied van Enschede en Losser met een schitterend uitzicht over de landerijen en op fietsafstand van alle denkbare voorzieningen.

De woning beschikt over baden en slapen op de begane grond, een ruime, aangelegde en zonnige siertuin rondom, een dubbele oprit waarvan een oprit leidt tot de kapschuur die plaats biedt aan 4 auto’s, een vrijstaande garage/berging, voormalige hondenhokken met een grote plas er voor en een grote vrijstaande boerenschuur met kap die ingericht is met paardenstallen. Kortom, deze woonboerderij, met vele mogelijkheden, is een object dat u echt gezien moet hebben om een goed beeld te krijgen.

De woning heeft vrij uitzicht ligt aan de noordzijde van het Sportpark 't Bultserve, op een paar minuten fietsen van de winkelstraat. Het treinstation is 500 meter lopen. Vanuit de voordeur loop je zo het buitengebied in.

De woonboerderij is vanwege het weiland en paardenstallen uitermate geschikt voor paardenliefhebbers.

Indeling:
Begane grond: Riante en lichte entree/hal met garderobe, trapopgang, was- en CV-ruimte, meterkast, toilet met closet, urinoir en fontein. Vanuit de hal is eveneens de hobbyruimte te betreden (oude opkamer met kelder er onder) en is de doorgang naar de overkapping gesitueerd. Ruime, sfeervolle, L-vormige woon/eetkamer met erker en schitterend uitzicht over de landerijen, houtkachel en toegang de slaapkamer op de begane grond. Door de grote hoeveelheid ramen is de woonkamer erg licht. De open keuken is v.v. een inbouwkeuken met diverse inbouwapparatuur zoals een keramische kookplaat, een koelkast, een combimagnetron en een vaatwasser. De badkamer is eveneens op de begane grond gesitueerd, ruim van opzet en v.v. een ligbad, een douchecabine en wastafel met wastafelmeubel. De begane grondvloer is nagenoeg geheel voorzien van een fraaie leistenenvloer.

1e verdieping: Door middel van een vaste trap te bereiken overloop met toegang tot de slaapkamers en de riante bergruimte op deze verdieping met mogelijkheden om een 4e, 5e en zelfs een 6e slaapkamer te creëren. De 2 slaapkamers aan de voorzijde van de woning zijn ruim en voorzien van vaste kasten. Mocht dit alles nog niet genoeg ruimte bieden dan kan er vanwege de nokt hoogte nog een bergzolder/vliering gecreëerd worden.

Tuin: De woonboerderij ligt op een perceel van maar liefst 10.360m2! De tuin is rondom de woning gelegen en hierin profiteert u optimaal van zowel de zon als privacy. De woning beschikt over een mooie overdekte veranda, bestrating, gazon en is gedeeltelijk v.v. hekwerk en een begroeide erfscheiding. Naast de aangelegde en zonnige siertuin rondom is er een dubbele oprit waarvan een oprit leidt tot de kapschuur die plaats biedt aan 4 auto’s, een vrijstaande garage/berging, voormalige hondenhokken met een grote plas er voor en een grote vrijstaande boerenkapschuur met 6 paardenstallen en nog heel veel overige mogelijkheden binnen in de schuur. Het gedeelte voor de paardenstallen is ook volledig bestraat.

EXTRA informatie:
- Gelegen aan een verkeersluwe straat met alleen bestemmingsverkeer.
- Riant perceel van maar liefst 10.360 m² bestaande uit 3 kadastrale nummers.
- Bijzonder uniek object met vele mogelijkheden!
- Slaapkamer en badkamer op de begane grond.
- Mogelijkheid tot maar liefst 6 slaapkamers.
- Er is een mogelijkheden om bij te bouwen.
- Glasvezel is afgekocht.
- Bijna alle ramen zijn draaikiepramen voorzien van luiken.
- Oud gashuisje (industriële functie) op eigen terrein met aparte toegang. Ruimte wordt momenteel gebruikt als opslag.
- Inhoud ca.: 762 m³, woonoppervlakte totaal 200 m².
- De woning wordt verwarmd en voorzien van warmwater middels een HR-combiketel uit 2013 (eigendom).
- Gelegen in het buitengebied maar op fietsafstand van alle voorzieningen.
- De woning heeft vrij uitzicht ligt aan de noordzijde van het Sportpark 't Bultserve, op een paar minuten fietsen van de winkelstraat.
- Het treinstation is 500 meter lopen. Vanuit de voordeur loopt u zo het buitengebied in.

EXTRA voorwaarden:
- Het woonhuis is ingemeten volgens de NEN2580 en is voorzien van een meetrapport.
- Voor woningen ouder dan 25 jaar is de ouderdomsclausule van toepassing.
- Indien het woonhuis niet is bewoond door verkoper is de niet-bewoningsclausule van toepassing.
- In de koopovereenkomst zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen.
- Aanvaarding: in overleg.

Lees meer


Type
Vrijstaande woning
Wonen
200 m2
Perceel
8926 m2
Bouwjaar
1927

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Kerkstraat 254, Enschede

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 775.000 en € 825.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Enschede

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Enschede . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Enschede en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

0.4 km

Bushalte

0.83 km

Kinderopvang

0.15 km

Basisschool

0.28 km

Supermarkt

0.84 km

Bioscoop

5.54 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Enschede Bentveld-Bultserve. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 3246 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Enschede ligt in de gemeente Enschede, deze gemeente heeft in totaal 159732 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 21.937 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 10 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

65+ jaar

Waarschijnlijk met pensioen

Wonen in stedelijke of buitengebieden

Woont meestal in een appartement

Inkomen is gemiddeld

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen