Reuverswerf 48

7701XS, Dedemsvaart

Type
Hoekwoning
Wonen
124 m2
Perceel
283 m2
Bouwjaar
2015

Meer weten? Woningwaarde, referentiepanden en misdaad. Voorbeeld rapport


Omschrijving

De woning Reuverswerf 48 in Dedemsvaart is een hoekwoning met bouwjaar 2015. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 124 m2. De perceeloppervlakte is 283 m2.

Treinstation

-

Bushalte

0.6 km

Kinderopvang

0.3 km

Basisschool

0.89 km

Supermarkt

1.27 km

Bioscoop

6.72 km

Kadaster


Woningwaarde

De WOZ waarde van Reuverswerf 48 in Dedemsvaart is door Huizenzoeker geschat op een bedrag tussen de € 190.000 en € 240.000. De exacte WOZ waarde kunt u vinden op het WOZ Waardeloket.

Naast een schatting van de WOZ Waarde is de huidige woningwaarde bepaald. De woningwaarde ligt tussen de € 205.000 en € 255.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte. We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huizenzoeker maakt dagelijks de vastgoedmarkt inzichtelijk. De grafieken geven een overzicht van de kadastertransacties van de afgelopen 5 jaar van Dedemsvaart. Deze informatie is afkomstig van het Kadaster. Bestel voor meer kadasterdata ons woonrapport.

Gemiddelde prijs in Dedemsvaart per jaar

Aantal te koop staande woningen in Dedemsvaart

Omgeving

Deze woning ligt in de buurt Dedemsvaart Dedemsvaart-Zuidoost. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 2816 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Dedemsvaart heeft in totaal inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2020.Download voor meer buurtinformatie ons woonrapport.

Gemiddelde leeftijd

Besteedbaar Inkomen

-

Geen of hele jonge kinderen

Wonen in rijtjeshuizen of gezinswoningen

Bovengemiddeld autogebruik

Gevoeliger voor trends en nieuwe producten

Waarderen moderne levensstijl

Vergelijkbare woningen

Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen