Omschrijving

De woning Korhoen 47 in Sibculo is een vrijstaande woning met bouwjaar 1993. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 82 m2. De perceeloppervlakte is 392 m2.


Type
Vrijstaande woning
Wonen
82 m2
Perceel
392 m2
Bouwjaar
1993

Meer weten? Woningwaarde, referentiepanden en misdaad.

Woning bezichtigen

Wilt u deze woning bezichtigen dat kan via onze partner JAAP.NL. Klik op onderstaande knop.


Treinstation

4.75 km

Bushalte

0.61 km

Kinderopvang

0.78 km

Basisschool

1.07 km

Supermarkt

4.9 km

Bioscoop

11.56 km

Kadaster


Woningwaarde

De WOZ waarde van Korhoen 47 in Sibculo is door Huizenzoeker geschat op een bedrag tussen de € 60.000 en € 110.000. De exacte WOZ waarde kunt u vinden op het WOZ Waardeloket.

Naast een schatting van de WOZ Waarde is de huidige woningwaarde bepaald. De woningwaarde ligt tussen de € 75.000 en € 125.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte. We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huizenzoeker maakt dagelijks de vastgoedmarkt inzichtelijk. De grafieken geven een overzicht van de kadastertransacties van de afgelopen 5 jaar van Sibculo. Deze informatie is afkomstig van het Kadaster. Bestel voor meer kadasterdata ons woonrapport.

Gemiddelde huizenprijs in Sibculo per jaar

Aantal te koop staande woningen in Sibculo

Omgeving

Deze woning ligt in de buurt Sibculo Verspreide huizen Sibculo. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 51 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Sibculo ligt in de gemeente Hardenberg, deze gemeente heeft in totaal 60948 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2020.Download voor meer buurtinformatie ons woonrapport.

Gemiddelde leeftijd

Besteedbaar Inkomen

-

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen