Omschrijving

Dasstraat 41, Hengelo.
Opnieuw in de verkoop. Helaas hebben de kopers de financiering niet rond gekregen.
Met recht een speels ingedeelde woning met een tuinkamer/serre en de mogelijkheid tot het creëren van slapen en baden op de begane grond!
Deze zeer goed onderhouden geschakelde woning is gelegen in de wijk Roershoek, heeft een ruime tuin met veel privacy, een inpandige garage en parkeergelegenheid op eigen oprit.

De woning ligt in de nabijheid van diverse voorzieningen zoals het wijkwinkelcentrum, bushalte, scholen, sport- en speelvoorzieningen evenals de autosnelweg A1.
Een bouwkundig- en inmeetrapport is aanwezig.
Plan gerust een afspraak voor een bezichtiging in.


Indeling
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, trapopgang, toegang tot de inpandige garage, het toilet met fonteintje, de CV ruimte met wasmachine- en drogeraansluiting, de hobbykamer en de woonkamer/keuken. In de ruime open keuken vind je diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser (2019), afzuigkap, gaskookplaat (2019), oven (2019), koelkast en vriezer.
In het aanwezige werkeiland zit veel bergruimte.
Vanuit de woonkamer heb je zowel toegang tot de open serre/tuinkamer met schuifpui naar het terras, als ook naar de hobbykamer. Vanuit de hobbykamer bereik je de bergruimte waar de waterleiding en afvoer al aanwezig is. Van deze 2 ruimtes kan een slaapkamer met doucheruimte gemaakt worden.
De begane grond heeft een marmeren vloer in combinatie met vloerverwarming.


Eerste verdieping
Eerste etage:
Overloop met vaste kast, toegang tot de vernieuwde luxe badkamer en de 3 slaapkamers met laminaatvloer.
De luxe badkamer heeft een wandcloset, dubbele wastafels, spiegel met LED verlichting, designradiator en een inloopdouche met infrarood paneel.


Tweede verdieping
Tweede verdieping:
Door middel van een vlizotrap te bereiken ruime bergzolder.


Tuin
Er is een voor- en achtertuin.
Zowel vanuit de berging als de tuinkamer kom je in de ruime achtertuin met overkapping en achterom.


Bijzonderheden
Vaatwasser, gaskookplaat en oven in keuken vernieuwd in 2019;
Glazen doorkijkhaard tussen woonkamer en serre/tuinkamer;
Glazen dak serre/tuinkamer voorzien van elektrische zonwering;
Isolerende beglazing grotendeels vervangen in 2019/2020;
Geheel vernieuwde luxe badkamer met vloerverwarming;
CV ketel, merk Intergas, 2021 en in eigendom;
Begane grond grotendeels vloerverwarming;
Nieuwe platdakbedekking 2019;
Zinken goot volledig voorzien van EPDM afwerking:
De sfeervolle tuin achter heeft een overkapping en een achterom.
Vanuit de woning is er vrij uitzicht over de groenstrook.
Het pand heeft energielabel B.

In de koopakte zal een waarborgsom / bankgarantie van 10% van de koopprijs worden opgenomen.
De ouderdomsclausule is van toepassing.

De maten zijn indicatief. Bovenstaande objectinformatie en bijlagen zijn met de groots mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Toch bestaat er de mogelijkheid dat er fouten en /of onvolledigheden in voorkomen. Voor de juistheid hiervan kan zowel door verkopers als door VBO Twentse Woningmakelaar geen aansprakelijkheid worden aanvaard en aan de vermelde gegevens geen rechten worden ontleend. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Verder mag bovenstaande informatie niet worden beschouwd als aanbieding of offerte.
Alle aan u verstrekte informatie is bedoeld als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en dient derhalve te worden gezien als vrijblijvende aanbieding. Een bieding die gelijk staat met de vraagprijs, doet niet direct een koopovereenkomst tot stand komen. Verkoper heeft te allen tijde het recht van gunning. De koop is pas definitief wanneer beide partijen de koopovereenkomst getekend hebben.

Twentse Woningmakelaar is AVG gecertificeerd, wij gaan vertrouwd met uw privégegevens om.

Lees meer


Type
Tussenwoning
Wonen
133 m2
Perceel
268 m2
Bouwjaar
1990

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Dasstraat 41, Hengelo

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 425.000 en € 475.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Hengelo

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Hengelo . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Hengelo en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

2.05 km

Bushalte

0.26 km

Kinderopvang

0.3 km

Basisschool

0.48 km

Supermarkt

0.64 km

Bioscoop

3.17 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Hengelo Roershoek. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 2997 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Hengelo ligt in de gemeente Hengelo (O), deze gemeente heeft in totaal 81049 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 28.141 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 28 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

65+ jaar

Waarschijnlijk met pensioen

Wonen in stedelijke of buitengebieden

Woont meestal in een appartement

Inkomen is gemiddeld

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen